Πόντοι ζωής

Από Wiki The-West GR
Jump to navigation
Πόντοι ζωής

Οι πόντοι υγείας δείχνουν ότι ο χαρακτήρας σας είναι ευάλωτος. Μπορείτε να χάσετε πόντους υγείας κατά την διάρκεια μιας εργασίας, σε μονομαχίες, και μάχες οχυρού.

Lp.png

Στην αρχή του παιχνιδιού, ο χαρακτήρας σας έχει 110 πόντους υγείας. Αυξάνεται κατά 10 πόντους σε κάθε επίπεδο, και ανά 10 πόντους για κάθε πόντο που ταξινομείται στην ικανότητα «πόντοι υγείας».

Εάν είστε στρατιώτης, κάθε πόντος που τοποθετείται στην ικανότητα «πόντοι υγείας» σας δίνει επιπλέον 5 πόντους υγείας και 10 αν είστε στρατιώτης με Premium.

Όταν:

  • Ο χαρακτήρας σας κινείται ή εργάζεται λαμβάνεται +2% ανά ώρα.
  • Όταν ο χαρακτήρας σας δεν κάνει τίποτα λαμβάνει +5% ανά ώρα.
  • Ο χαρακτήρας κοιμάται μπορεί να ανακτήσει από +8% έως +18% ανά ώρα (ανάλογα με το επίπεδο του ξενοδοχείου ή στρατώνα που επιλέξαταε).

Συμβουλή: Όταν ο χαρακτήρας σας κοιμάται με σκοπό να ανακτήσει πόντους υγείας, είναι καλύτερα να φοράτε τα ρούχα που δίνουν τους περισσότερους πόντους στην ικανότητα «πόντοι υγείας» καθώς επίσης και ρούχα που προσφέρουν το μπόνους επαναφορά.


Λιποθυμώντας
KO.png
Όταν χάνεις όλους τους πόντους υγείας, λιποθυμάς. Χάνεις όλα τα μετρητά και τους πόντους ενέργειας σου, και μεταφέρεσαι αυτόματα στο ξενοδοχείο της πόλης σου.


Aide.png
Σημείωση
Αν δεχθείτε λιποθυμία σε μονομαχία με άλλο παίκτη ή NPC, δεν μπορείτε να προκαλέσετε κάποιον παίκτη ή να προκληθείτε σε μονομαχία για 72 ώρες. Σημειώση: Μετά την παρέλευση των πρώτων 24 ωρών της προστασίας μονομαχίας σας, οι στόχοι θα επανεμφανιστούν στο μενού μονομαχίας και θα είναι διαθέσιμοι. Η προκληση μονομαχιας θα κοστίζει μόνο 1 ποντο ενέργειας αντί 12 και ακυρώνει την προστασία μονομαχίας σας αμέσως, επιτρέποντας στους άλλους παίκτες να σας μονομαχούν.


Ενισχύσεις υγείας
Προϊόντα Craft


Ενισχύσεις


Χρησιμοποιήσιμα