Γρήγορη πρόσβαση


Άλλα παιχνίδια


Ακολουθήστε μας

Από Wiki The-West GR
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση


Οι πόλεις
Ville.png

Οι πόλεις παίζουν κεντρικό ρόλο εδώ στην δύση. Εδώ μπορείς να συνεργασθείς με άλλους παίκτες και να χτίσεις μια δυνατή και ισχυρή πόλη. Το να είσαι μέλος κάποιας πόλης έχει πολλά πλεονεκτήματα αλλά και κάποια μειονεκτήματα. Δεν είναι απαραίτητο να είστε μέλος κάποιας πόλης, αλλά το θεωρούμε αρκετά χρήσιμο.Barre de division.png

Τύποι πόλεων
Ville fondatrice.png
Ιδρυτικές πόλεις

Βρίσκονται στα ανατολικά του χάρτη: Old Hamburg, Richmond, και New York πρόκειται για ιδρυτικές πόλεις και είναι αδύνατο να γίνεις μέλος τους. Υπάρχουν μόνο για να βοηθήσουν στα πρώτα στάδια της πορείας των παικτών. Μπορείτε να επωφεληθείτε από τα αντικείμενα που προσφέρουν στα καταστήματα τους, καθώς επίσης και τα δωμάτια στα ξενοδοχεία τους, με σκοπό την αναπλήρωση ενέργειας και υγείας. Με την ανάπτυξη άλλων πόλεων, τα χαμηλά επιπέδου κτίρια των ιδρυτικών πόλεων θα γίνουν σιγά-σιγά άχρηστα.

Ville abandonnée (exemple).png
Πόλεις φάντασμα

Οι πόλεις φάντασμα είναι πόλεις οι οποίες ιδρύθηκαν από παίκτες και στην συνέχεια εγκαταλείφθηκαν. Θα τις αναγνωρίσετε εύκολα από το γκρι χρώμα τους. Τα κτίρια σε πόλεις φαντάσματα δεν μπορούν πλέον να χρησιμοποιηθούν. Το ξενοδοχείο, η τράπεζα και τα μαγαζιά έχουν κλείσει. Όμως, είναι δυνατό να ξαναχτιστεί μια νέα πόλη πάνω στα ερείπια μιας πόλης φάντασμα. Για να γίνει αυτό θα χρειαστείτε 80 πόντους ενέργειας και $300 και θα πρέπει να περιμένετε 8 ώρες για να ολοκληρωθεί η κατασκευή. Τα επίπεδα των κτιρίων θα είναι ίδια όπως πριν...


Barre de division.png

Ιδρύωντας μια πόλη
Emplacement libre pour fonder une ville.png
Τα θεμέλια

Για να ιδρυθεί μια πόλη, θα πρέπει να αναζητήσετε για κάποιο ελεύθερο οικόπεδο στον χάρτη, όπως φαίνεται στην εικόνα. Είναι επιτακτική η ανάγκη να βρίσκεστε στο εν λόγω οικόπεδο για να αρχίσει η κατασκευή της πόλης. Η ίδρυση της πόλης θα κοστίσει $300, 80 πόντους ενέργειας (το κόστος αυτό πρέπει να καταβληθεί από έναν μόνο παίκτη) και θα πρέπει να περιμένετε 8 ώρες μέχρι να χτιστούν τα θεμέλια. Είναι επίσης δυνατό να οικοδομήσετε μια πόλη η οποία έχει εγκαταλειφθεί (βλέπε την ενότητα σχετικά με τις πόλεις φάντασμα).

Τα πρώτα στάδια της πόλης
Ανάπτυξη

Μετά την ολοκλήρωση της ίδρυσης πόλης, θα πρέπει να οικοδομήσετε τα διάφορα κτίρια που υπάρχουν διαθέσιμα στην καρτέλα «Κατασκευή» στο Δημαρχείο της πόλης.

Οι ώρες κατασκευής σε μια πόλη θεωρούνται εργασίες και απαιτούν ενέργεια. Όλοι οι παίκτες μπορούν να χτίσουν, αρκεί να έχουν τους απαιτούμενους πόντους κατασκευής. Απαιτούνται 5 ικανότητες.

  • 3 ικανότητες στην Κατασκευή
  • 1 ικανότητα στην Ηγεσία
  • 1 ικανότητα στην Επιδιόρθωση

Ωστόσο, αυτή είναι μια δουλειά που δεν αποφέρει κέρδος σε δολάρια, προϊόντα, ή αντικείμενα, αλλά οι εμπειρία είναι πολύ ικανοποιητική.

Όσο περισσότερους πόντους έχετε στην «Κατασκευή», τόσο πιο εύκολα θα αναπτύσσεται τα κτίρια της πόλης. Έτσι, ένας ειδικευμένος εργάτης θα οδηγήσει στην εξέλιξη της πόλης περισσότερο από ό,τι ένας παίκτης που δεν έχεις τόσα προσόντα για να χτίσει.

Η κατασκευή κοστίζει χρήματα. $240 για μια ώρα έργου. Τα χρήματα αυτά προέρχονται από το θησαυροφυλάκιο της πόλης ή το προσωπικό σας λογαριασμό τραπέζης.

Επίσης, σημειώστε ότι το επίπεδο δυσκολίας της κατασκευής αυξάνεται με το κάθε επίπεδο κτιρίου. Ως εκ τούτου, είναι πιο δύσκολο και πιο ακριβό να κατασκευαστεί ένα κτίριο επιπέδου 13 από την κατασκευή του επιπέδου 3.


Τέλος, όλα τα κτίρια δεν έχουν το ίδιο επίπεδο. Ακολουθεί πίνακας με τις πληροφορίες του καθενός:

Κτίρια πόλης Μέγιστο Επίπεδο
Δημαρχείο
10
Αγορά
10
Κατοικίες
10
Τράπεζα
10
Ξενοδοχείο
5
Οπλοποιός
20
Ράφτης
15
Μπακάλικο
15
Νεκροθάφτης
1
Εκκλησία
Σερίφης
5
Κινηματογράφος
5


Aide.png Σημείωση
Από την έκδοση 2.63 η εκκλησία θα συνεισφερει μονο 100 ποντους ανα επιπεδο στη καταταξη της πολης σας.

Barre de division.png

Γίνετε μέλος / Αποχωρήστε

Για να ενταχθείτε σε μια πόλη, είναι υποχρεωτικό να λάβετε πρόσκληση από σύμβουλο ή τον ιδρυτή μιας πόλης. Μια πρόσκληση δεν έχει ημερομηνία λήξης, διαρκεί μέχρι την απόσυρση της, ή την άρνηση/αποδοχή. Μόλις αποχωρήσεις από την πόλη σου, είναι αδύνατο να επιστρέψεις παρά μόνο μετά από 24 ώρες.

Poteau.png


Για να καταθέσετε τα χρήματα ή να αγοράσετε κάποιο αντικείμενο από τα καταστήματα, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την ταμπέλα για να κινηθείτε προς την πόλη.


Quitter la ville.png
Το Δημαρχείο σας επιτρέπει να εγκαταλείψετε την πόλη σας από την καρτέλα «Κάτοικοι». Το εν λόγω εικονίδιο είναι στο κάτω δεξιά μέρος του παραθύρου.


Προσοχή:

  • Δεν μπορείς να μπεις σε άλλη πόλη για 2 ώρες αφού φύγεις από την πόλη σου. Κάθε φορά που αλλάζεις πόλη, προστίθενται ακόμη 2 ώρες ποινής. Ο χρόνος αναμονής μειώνεται κατά 15 λεπτά ανα 24 ώρες.
  • Δεν μπορείτε να αποχωρήσετε από την πόλη σας, εάν έχετε εγγραφεί σε μια μάχη οχυρού.

Barre de division.png

Πλεονεκτήματα / Μειονεκτήματα

Καταστήματα


Όντας μέλος μιας πόλης, έχετε πρόσβαση στα καταστήματα αυτής και μπορείτε να αγοράσετε όλα τα διαθέσιμα ρούχα. Όλα τα αντικείμενα κοστίζουν 2 φορές την τιμή πώλησης τους.

Τα κτίρια


Ως μέλος μια πόλης, μπορείτε να επωφεληθείτε από τους μειωμένους φόρους στην τράπεζα και την δωρεάν πρόσβαση στο ξενοδοχείο.

Μονομαχίες


Είναι αναγκαίο να είστε μέλος μιας πόλης για να πραγματοποιήσετε μια μονομαχία, ένα πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό του παιχνιδιού.

Ίδρυση οχυρών


Όντας μέλος μιας πόλης, σας δίνετε η δυνατότητα να οικοδομήσετε οχυρά. Η ομαδική εργασία είναι αναγκαία για να επιτευχθεί η ολοκλήρωση της κατασκευής του οχυρού. Είναι μια μεγάλη πρόκληση αλλά αποφέρει πολλά θετικά.

Chat και Φόρουμ


Όντας μέλος μια πόλης, έχετε πρόσβαση σε ένα chat και το φόρουμ. Μπορείτε να αλληλεπιδράσετε με άλλους παίκτες, να μοιραστείτε απόψεις και να σχεδιάσετε μια επίθεση σε οχυρό.