Γρήγορη πρόσβαση


Άλλα παιχνίδια


Ακολουθήστε μας

Από Wiki The-West GR
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτησηElvenar
Elvenar aperçu.jpg


Το Elvenar είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που παίζεται μέσω browser, όπου μπορείτε να χτίσετε μια εκθαμβωτική πόλη και να ανακαλύψετε ένα μαγικό κόσμο γεμάτο με μυστήρια.

Σε αυτό το μαγευτικό προσομοιωτή πόλης, μπορείτε να παίξετε ως Ξωτικό, όντας κοντά στη Φύση και δίνοντας στην πόλη σας μια μαγική όψη καθώς τα κτίριά της θα την κάνουν να μοιάζει με δάσος. Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε τους πολυμήχανους Ανθρώπους και να είστε ο ιδρυτής μιας βιομηχανοποιημένης μητρόπολης με μεσαιωνικό στυλ.

Χτίστε την πιο όμορφη πόλη και καθιερώστε το πιο αποδοτικό σύστημα οικονομίας που μπορείτε! Στο Elvenar μπορείτε να αναβαθμίσετε σχεδόν οποιοδήποτε κτίριο, βελτιώνοντας την παραγωγή καθώς και την όψη της πόλης.

Εξερευνήστε τον τεράστιο Χάρτη Κόσμου για να αποκτήσετε τη Γνώση των σοφών προγόνων σας και να ανακαλύψετε νέες τεχνολογίες. Διαπραγματευτείτε ή πολεμήστε για πανίσχυρα Τεχνουργήματα για να ενισχύσετε την παραγωγή σας.

Μπορείτε είτε να γίνετε ένας ικανός και διάσημος έμπορος, να τελειοποιήσετε την παραγωγική σας διαδικασία ή να οδηγήσετε τους στρατιώτες σας στη Νίκη σε τρισδιάστατες απεικονίσεις μάχης. Η επιλογή είναι δική σας!

Το παιχνίδι βρίσκεται ακόμα σε πρώιμο στάδιο. Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρξουν πολλές βελτιώσεις τους ερχόμενους μήνες και ότι πολλά στοιχεία του παιχνιδιού βρίσκονται ακόμα σε στάδια κατασκευής. Το παιχνίδι θα ανανεώνεται και θα βελτιώνεται διαρκώς σύμφωνα με τις ιδέες και τις απόψεις της κοινότητας. Γι' αυτό το λόγο, παίξτε το παιχνίδι, χαρείτε το και συνεισφέρετε στη βελτίωσή του, βοηθώντας μας να πάμε το Elvenar σε ένα νέο επίπεδο τελειότητας!


Elvenar2.png


Με λίγα λόγια:

  • Δημιουργία φανταστικής πόλης
  • Φανταστικό σύμπαν
  • Τεράστιος παγκόσμιος χάρτης
  • Σύστημα τεχνουργημάτων για αύξηση παραγωγών
  • Ερευνήστε εκατοντάδες τεχνολογίες
  • Επιλογή αγαπημένης φυλής
  • Δημιουργήστε τον στρατό σας απο φανταστικά πλάσματα
  • Μάχες 3D


Χτίστε την μαγική σας πόλη εδώ