Γρήγορη πρόσβαση


Άλλα παιχνίδια


Ακολουθήστε μας

Από Wiki The-West GR
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση


Οχυρά
Awesomia.png

Ένα οχυρό μπορεί να ελέγχεται από μία ή περισσότερες πόλεις και προσφέρει πολλά οφέλη στους ιδιοκτήτες του: πόντους κατάταξης για την πόλη, γρηγορότερη επαναφορά των πόντων ενέργειας και υγείας. Στα οχυρά γίνονται επίσης και οι μάχες οχυρών, μέσα από τις οποίες οι πόλεις προσπαθούν να κατακτήσουν τα οχυρά που ελέγχονται από τις άλλες πόλεις.
Barre de division.png

Ίδρυση

Συνολικά, υπάρχουν 42 οχυρά πάνω στον χάρτη (ένα από κάθε μέγεθος σε κάθε κομητεία), τα οποία μπορούν να ανήκουν σε οποιαδήποτε πόλη υπό την προϋπόθεση ότι πληρούν ορισμένες συνθήκες.

Μέγεθος Petit fort
Μικρό οχυρό
Moyen fort
Μεσαίο οχυρό
Grand fort
Μεγάλο οχυρό
Προϋποθέσεις Ένα οχυρό μπορεί να χτιστεί μόνο από τους Ιδρυτές και τους Σύμβουλους πόλης. Ο παίκτης θα πρέπει να πάει στην θέση του οχυρού στον χάρτη για να ιδρύσει το οχυρό, με την προϋπόθεση να μην χτίζετε ήδη από κάποιον άλλο παίκτη. Θα χρειαστεί να πληρώσετε $1500 από το θησαυροφυλάκιο της πόλης σας για ένα μικρό οχυρό, $5000 για ένα μεσαίο, και $10000 για ένα μεγάλο.
Η ίδρυση ενός οχυρού κοστίζει 80 πόντους ενέργειας.

Για να ιδρυθεί ένα οχυρό, η πόλη σας χρειάζεται να έχει 24500 πόντους για ένα μικρό οχυρό, 36000 πόντους για ένα μεσαίο και 41800 για ένα μεγάλο οχυρό.

Image utilisée sur la carte pour représenter un fort pas encore été fondé.
Icône utilisée sur la mini-carte pour indiquer représenter un fort pas encore été fondé.
Η εικόνα στον χάρτη που αντιπροσωπεύει την παρουσία ενός οχυρού που μπορεί να ιδρυθεί. Εικονίδιο που χρησιμοποιείτε στον μικρό χάρτη και αντιπροσωπεύει ένα άχτιστο οχυρό.

Barre de division.png

Κατασκευή
Υλικά κατασκευής
Boîte à outils.png

Σε ένα οχυρό υπάρχουν διάφορα κτίρια που πρέπει να κατασκευαστούν. Η κατασκευή των διαφόρων κτιρίων απαιτεί πρώτες ύλες (αγαθά) και δολάρια, τα οποία μπορείτε να συλλέξετε εκτελώντας διάφορες εργασίες

Επιτελείο

Το επιτελείο είναι ο χώρος οπού οι παίκτες μπορούν να χτίσουν και να διαχειριστούν το οχυρό. Το παράθυρο του επιτελείου χωρίζεται σε διάφορες καρτέλες. Στην καρτέλα «κατασκευή» οι παίκτες μπορούν να χτίσουν τα διάφορα κτίρια του οχυρού. Όταν ο αριθμός των πόρων που απαιτούνται για την κατασκευή ενός κτιρίου επιτυγχάνεται, ένας ιδρυτής της πόλης μπορεί να πατήσει στο κουμπί «ενεργοποίηση» και στην συνέχεια θα είναι εφικτή η κατασκευή ή αναβάθμιση του κτιρίου.
Η καρτέλα «Πόλεις» δείχνει την λίστα των πόλεων στις οποίες ανήκει το οχυρό. Τέλος, η καρτέλα «Πρωτόκολλο» εμφανίζει τα τελευταία γεγονότα που έχουν συμβεί μέσα στο οχυρό.

Από την ίδια καρτέλα, οι ιδρυτές της πόλης που έχτισαν το οχυρό μπορούν επίσης να αποκλείσουν ή να καλέσουν άλλες πόλεις για να ενταχθούν στο οχυρό.
Στην τελευταία καρτέλα μπορείτε να αλλάξετε την περιγραφή στην αρχική σελίδα του οχυρού.

Στρατώνας

Οι στρατώνες είναι ένα κτίριο στο οποίο οι ιδιοκτήτες του οχυρού αλλά και οι σύμμαχοι του μπορούν να ξεκουραστούν για να ανακτήσουν τους πόντους ενέργειας και υγείας τους.
Το κτίριο έχει 5 επίπεδα κατασκευής. Όσο υψηλότερο είναι, τόσο πιο αποτελεσματική θα είναι η επαναφορά.


Μέγεθος Petit fort
Μικρό οχυρό
Moyen fort
Μεσαίο οχυρό
Grand fort
Μεγάλο οχυρό
Επίπεδο
(Επέκταση)
2 4 6


Επίπεδο Ανάκτηση πόντων ενέργειας Ανάκτηση πόντων υγείας
1 75 ή 110 80%
2 80 ή 120 85%
3 85 ή 127 90%
4 90 ή 135 95%
5 95 ή 142 100%
6 100 ή 150 100%

Μπορείτε να κοιμηθείτε στον στρατώνα για να προστατευτείτε από μονομαχίες (με εξαίρεση τον κανόνα που σας καθιστά ευάλωτους για 45 λεπτά μετά από την τελευταία μονομαχία σας).

Ο ύπνος σε ένα στρατώνα οχυρού διαρκεί 6 ώρες και είναι δωρεάν για τα μέλη της ιδρυτικής πόλης και των συμμάχων τους.

Αποθήκη πόρων

Οι πρώτες ύλες και τα χρήματα που θα χρησιμοποιηθούν για την ανέγερση των διαφόρων κτιρίων του οχυρού θα πρέπει να αποθηκευτούν στην Αποθήκη πόρων.
Το παράθυρο του κτιρίου αυτού έχει δύο καρτέλες: στην καρτέλα «επισκόπηση» μπορεί κάποιος να καταθέσει προϊόντα που έχει ήδη στα αποθέματα του σέρνοντας τα στην αποθήκη ή κάνοντας κλικ σε αυτά, επιλέγοντας στην συνέχεια την επιθυμητή ποσότητα. Η δεύτερη καρτέλα, με τίτλο «Ιστορικό», αρχειοθετεί όλες τις καταθέσεις χρημάτων ή αγαθών.

Όσο μεγαλύτερη είναι η αποθήκη εμπορευμάτων, τόσο μεγαλύτερος θα είναι ο αποθηκευτικός χώρος (κάθε επίπεδο ξεκλειδώνει έξι επιπλέον θέσεις, σε καθεμία από τις οποίες μπορεί να αποθηκευτεί ενός τύπου προϊόντος). Είναι δυνατόν να αδειάσετε ένα χώρο αποθήκευσης κάνοντας κλικ στο επιθυμητό προϊόν και στην συνέχεια επιβεβαιώνοντας την επιλογή της διαγραφής. Μια τέτοια ενέργεια εξαφανίζει το εν λόγω προϊόν.

Χρήματα που καταθέτονται στο οχυρό δεν μπορούν να αφαιρεθούν.

Η αποθήκη πόρων έχει 6 επίπεδα κατασκευής

Σημαία

Η σημαία χρησιμοποιείται για να προσθέσετε μια εικόνα στην αρχική σελίδα του οχυρού, και για να ονομάσετε την κομητεία στην οποία βρίσκεται το οχυρό. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να έχετε στην κατοχή σας το μεγάλο οχυρό της κομητείας.

Πύλη και προστατευτικό φράγμα

Η πύλη και το προστατευτικό φράγμα χρησιμεύουν για την προστασία του εσωτερικού του οχυρού κατά τη διάρκεια μια μάχης οχυρού. Όσο περισσότερο αναβαθμίζεται, τόσο μεγαλύτερη είναι η χορήγηση μπόνους κατά τη διάρκεια μιας μάχης οχυρού.

Μέγεθος Petit fort
Μικρό οχυρό
Moyen fort
Μεσαίο οχυρό
Grand fort
Μεγάλο οχυρό
Επίπεδο
(Επέκταση)
3 4 5

Πύργοι

Το οχυρό περιβάλλεται από τέσσερις πύργους, ένα σε κάθε γωνία, και το καθένα από αυτά δίνει διαφορετικά μπόνους στις μάχες οχυρών. Όσο υψηλότερο είναι το επίπεδο, τόσο μεγαλύτερα θα είναι τα μπόνους.

Μέγεθος Petit fort
Μικρό οχυρό
Moyen fort
Μεσαίο οχυρό
Grand fort
Μεγάλο οχυρό
Επίπεδο
(Επέκταση)
3 4 5