Αποθέματα

Από Wiki The-West GR
Jump to navigation
OK.png
Το περιεχόμενο της σελίδας είναι ενημερωμένο.

Δεν απαιτεί αλλαγές.Αποθέματα

Τα αποθέματα είναι πολύ βασικά. Θα σας δώσουν τις απαραίτητες ικανότητες για να εργαστείτε, να μονομαχήσετε, και να αποκτήσετε ταχύτητα στον χάρτη. Υπάρχουν πολλά και το καθένα από αυτά έχουν διαφορετικά μπόνους.

Accéder à l'inventaire.png
Για να ανοίξετε τα αποθέματα σας και να δείτε τα αντικείμενα που έχετε στην κατοχή σας, κάντε κλικ στο εικονίδιο του σακιδίου στο κάτω μέρος της οθόνης του παιχνιδιού, όπως υποδεικνύεται στην εικόνα.


Ο κατάλογος των αποθεμάτων χωρίζεται σε δύο μέρη.

  • Η δεξιά πλευρά σας επιτρέπει να δείτε όλα τα αντικείμενα που έχετε στην κατοχή σας. Ο συνολικός αριθμός των αντικειμένων που μπορεί να αποθηκευθεί στα αποθέματα σας είναι απεριόριστος. Η χωρητικότητα δεν μειώνει σε καμία περίπτωση την ταχύτητα σας στον χάρτη.
  • Στο αριστερό μέρος με τίτλο «Εξοπλισμός» , μπορείτε να δείτε τα ρούχα που έχετε επιλέξει να φοράτε.
Présentation inventaire.png


Barre de division.png


«Μέρη» Αποθεμάτων

Τα αποθέματα σας επιτρέπουν να επιλέξετε τα ρούχα που θέλετε να φορέσετε αλλά και να δείτε τα υπόλοιπα αντικείμενα που έχετε στην κατοχή σας. Για να φορέσετε ή να βγάλετε ένα αντικείμενο, απλά κάντε κλικ πάνω του!

Υπάρχουν διάφορες εικόνες στα αποθέματα σας, η καθεμία από αυτές με ένα ξεχωριστό σκοπό. Παρακάτω, οι λεπτομέρειες της καθεμίας:

Triage inventaire.png
Αυτή η γραμμή σας επιτρέπει να ταξινομήσετε τα αντικείμενα σας. Υπάρχουν συνολικά 10 κατηγορίες αντικειμένων: ζώνες, ένδυση, υποδήματα, καπέλα, περιλαίμια, παντελόνια, ζώα ιππασίας, όπλα μονομαχίας, τουφέκια, και τα προϊόντα. Η πρώτη καρτέλα σας επιτρέπει να δείτε τα αντικείμενα που χρησιμοποιήσατε πρόσφατα και η τελευταία είναι η «αναβάθμιση αντικειμένων».


Bouton Améliorer un article.png
Παρέχει πρόσβαση στις αναβαθμίσεις αντικειμένων. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις αναβαθμίσεις, δείτε εδώ.


Bouton marchand ambulant.png
Από τα αποθέματα σας μπορείτε να επισκεφθείτε τον έμπορο, μέσω του ανάλογου κουμπιού στην κορυφή του παραθύρου εξοπλισμού. Κάνοντας κλικ σε αυτό, μπορείτε να αγοράσετε αντικείμενα ή να πουλήσετε τα περιττά αντικείμενα που υπάρχουν πάνω από μια φορές στα αποθέματα σας.


Gestionnaire d'équipement.png
Η λειτουργία «Σετ εξοπλισμού» σας δίνει την δυνατότητα να δημιουργήσετε και να αποθηκεύσετε 3 ή 20 (αν χρησιμοποιείτε premium) σετ εξοπλισμού, τα οποία μπορείτε να εξοπλιστείτε όποτε θέλετε. Μπορείτε να ονομάσετε, να διαγράψετε, ή να αντικαταστήσετε τα υπάρχον σετ εξοπλισμού.


Recherche inventaire.png
Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε άμεσα το αντικείμενο που ψάχνετε από αυτήν την καρτέλα. Για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να γράψετε μέρος ή ολόκληρο το όνομα του αντικειμένου. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε το αντικείμενο που αναζητάτε στα αποθέματα σας με αυτό το εργαλείο, τότε ελέγξτε την ορθογραφία. Αν το πρόβλημα επιμένει, τότε μπορεί να είναι επειδή δεν έχετε το εν λόγω αντικείμενο.Barre de division.png


Διάφορες πληροφορίες
Objet impossible à porter.png
Όλα τα αντικείμενα μπορούν να εξοπλιστούν, αλλά υπάρχουν μερικά που απαιτούν ειδικές συνθήκες. Αν δεν μπορείτε να εξοπλιστείτε με κάποιο αντικείμενο, αυτό θα εμφανίζετε σκιασμένο (βλέπε εικόνα στα αριστερά).Εδώ είναι οι λεπτομέρειες για τις συνθήκες αυτές:

  • Όλα τα αντικείμενα έχουν ένα επίπεδο. Ένα αντικείμενο επιπέδου 115 δεν μπορεί να εξοπλιστεί από χαρακτήρα χαμηλότερου επιπέδου από αυτό.
  • Ορισμένα αντικείμενα μπορούν να εξοπλιστούν μόνο από το ένα φύλο χαρακτήρα (Ανδρικό.png ή Γυναικείο.png).
  • Άλλα μπορούν να εξοπλιστούν μόνο από συγκεκριμένες κατηγορίες χαρακτήρα.


Objet amélioré.png
Τα αντικείμενα που έχουν υποστεί αναβάθμιση στο παιχνίδι εμφανίζονται ένα κίτρινο εικονίδιο στην επάνω αριστερή γωνία του αντικειμένου (βλέπε εικόνα).