Έμπορος

Από Wiki The-West GR
Jump to navigation
OK.png
Το περιεχόμενο της σελίδας είναι ενημερωμένο.

Δεν απαιτεί αλλαγές.


Πλανόδιος Έμπορος

Στον πλανόδιο έμπορο μπορείτε να αγοράσετε ρούχα και όπλα που μπορεί να μην υπάρχουν στα καταστήματα της πόλης σας, καθώς και συνταγές για το επάγγελμα σας.

Υπάρχουν δύο επιλογές για να επισκεφθείτε τον έμπορο:

 • Icône marchand ambulant.png
  Κάνοντας κλικ στο εικονίδιο που αναγράφεται στα αριστερά, και βρίσκεται στο παράθυρο του εξοπλισμού σας.

 • Shop.png
  Κάνοντας κλικ στο εικονίδιο «SHOP» στο κέντρο του κάτω μέρους της σελίδας παιχνιδιού.

Και στην συνέχεια στο εικονίδιο Shop Marchand Ambulant.png που είναι στην κορυφή της σελίδας που θα ανοίξει.

Marchand ambulant.png


Barre de division.png


Προσφορές, Αγορές, Πωλήσεις
 • Ο έμπορος προσφέρει καθημερινά 8 προσφορές εντελώς τυχαία. Η προσφορά αλλάζει κάθε 24 ώρες. Μπορείτε να δείτε τον υπολειπόμενο χρόνο για την νέα προσφορά στο κάτω μέρος της σελίδα του εμπόρου: «Η προσφορά ισχύει για Χ ώρες ακόμη».


Aide.png
Σημείωση
Έχετε επίσης την επιλογή να αλλάξετε την προσφορά του εμπόρου έναντι 5 σβόλων χρυσού, και κάνοντας κλικ στο «Αλλαγή προσφοράς».
 • Όσον αφορά την αγορά του αντικειμένου, οι τιμές είναι ίδιες με εκείνες που προσφέρουν τα καταστήματα των πόλεων αν είστε μέλος αυτών. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο τα χρήματα σας (Dollar.png) για να αγοράσετε με επιτυχία ένα προσφερόμενο αντικείμενο.
  Για να αγοράσετε ένα αντικείμενο από τον έμπορο, απλά κάντε κλικ πάνω του και επιβεβαιώστε στην συνέχεια την αγορά σας. Όταν γίνει αυτό, εξαφανίζεται το αντικείμενο από τον έμπορο και θα είναι πλέον διαθέσιμο στα αποθέματα σας.


 • Μπορείτε επίσης να πουλήσετε τα αντικείμενα σας απευθείας από τα αποθέματα σας. Ο Έμπορος θα αγοράσει στην ίδια λιανική τιμή (Vente.png) όπως ακριβώς και τα καταστήματα των πόλεων.
  Για να πουλήσετε ένα αντικείμενο, απλά κάντε κλικ επάνω του. Θα ανοίξει μια νέα σελίδα για να επιβεβαιώσετε την πώληση και να αλλάξετε ενδεχομένως την ποσότητα που θέλετε να πουλήσετε. Τα αντικείμενα θα εξαφανιστούν από τα αποθέματα σας και εσείς θα λάβετε τα χρήματα από τις πωλήσεις.


Aide.png
Σημείωση
Ορισμένα αντικείμενα δεν μπορούν να πουληθούν στον έμπορο και αυτό το εικονίδιο Invendable.png θα εμφανίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις.


Barre de division.png


Σχετικά Επιτεύγματα

Μερικά επιτεύγματα συνδέοντα με τον Έμπορο, όπως η απόκτηση του Χρυσού Γαϊδάρου, για το οποίο είναι απαραίτητο να πουλήσετε αντικείμενα στον έμπορο συνολικής αξίας $1,000,000. Παρακαλούμε συμβουλευτείτε αυτήν την σελίδα για περισσότερες πληροφορίες.