Επαγγέλματα

Από Wiki The-West GR
Αναθεώρηση ως προς 18:48, 13 Ιουλίου 2023 από τον Outlaw Kid (συζήτηση | συνεισφορές)
(διαφορά) ← Παλαιότερη αναθεώρηση | Τελευταία αναθεώρηση (διαφορά) | Νεότερη αναθεώρηση → (διαφορά)
Jump to navigationΕπαγγέλματα και Δημιουργίες
CraftingSymbol.png
Όταν ένας παίκτης φτάσει το 20ο επίπεδο, έχει την δυνατότητα να διαλέξει ανάμεσα σε 4 διαφορετικά επαγγέλματα τέχνης: μάγειρας, οπλοποιός, σταβλίτης, ή κομπογιαννίτης. Προσοχή όμως! Η επιλογή αυτή είναι οριστική και αφού έχετε επιλέξει ένα επάγγελμα, δεν θα μπορείτε να το αλλάξετε, οπότε σκεφτείτε το καλά πριν πάρετε κάποια απόφαση.

Κάθε επάγγελμα διαθέτει μια σειρά συνταγών που απαιτούν συγκεκριμένα προϊόντα για να δημιουργηθούν. Τα προϊόντα που δημιουργούνται έχουν διαφορετικά αποτελέσματα. Κάποια παρέχουν μπόνους σε μάχες οχυρών ή μονομαχίες. Άλλα πάλι χρειάζονται για την δημιουργία μεταγενέστερων συνταγών ή είναι αναγκαία σε κάποιο άλλο επάγγελμα τέχνης.

Artisanat barre latérale.png
Το μενού των δημιουργιών είναι διαθέσιμο στο κάτω μέρος της οθόνης και αντιπροσωπεύεται από μια εργαλειοθήκη. Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση στο μενού δημιουργιών κάνοντας κλικ στο άβαταρ σας και στην συνέχεια κάνοντας κλικ στην καρτέλα που υποδηλώνει το επάγγελμα σας και βρίσκεται στο πάνω δεξιά μέρος της σελίδας.


News-Wiki.gif
Από την έκδοση 2.61, ενσωματώθηκε μια νέα κατάταξη για τις δημιουργίες. Έχετε πρόσβαση σε αυτή κάνοντας κλικ στην αντίστοιχη καρτέλα στο παράθυρο της κατάταξης. Εκτός από το όνομα παίκτη και την θέση σας, μπορείτε επίσης να δείτε την θέση άλλων παικτών, πόσες δημιουργίες έχουν κάνει, πόσες συνταγές έχουν μάθει καθώς και το επάγγελμα τους.


Classement artisanat.png


Barre de division.png


Τα επαγγέλματα

Μάγειρας


Profsymbol 1.png
Ο Μάγειρας είναι σε θέση να μαγειρέψει ένα πεντανόστιμο γεύμα από σχεδόν οτιδήποτε υπάρχει στη φύση, δίνοντας σου δύναμη για όλη την ημέρα.

Κομπογιαννίτης


Profsymbol 2.png
Ο Κομπογιαννίτης πειραματίζεται με οτιδήποτε διαθέτει και πουλά το αποτέλεσμα ως φίλτρα και άλλα δυναμωτικά/τονωτικά φάρμακα.

Οπλοποιός


Profsymbol 3.png
Ο Οπλοποιός ειδικεύεται στην σφυρηλάτηση μετάλλων για την βελτίωση τον όπλων μονομαχιών και οχυρών. Κάποια από τα προϊόντα του μπορούν επίσης να αυξήσουν για περιορισμένο χρονικό διάστημα την ζημιά των όπλων.

Σταυλίτης


Profsymbol 4.png
Ο Σταβλίτης είναι εδικός στο δέρμα και στη ξυλουργική. Τα προϊόντα του βοηθούν να ελαχιστοποιήσετε τη κούραση του ταξιδιού και κάνουν τη ζωή γενικά πιο άνετη.Barre de division.png


Δημιουργίες

Οι συνταγές


Όπως αναφέρθηκε πρωτύτερα, θα πρέπει να έχετε φτάσει στο επίπεδο 20 για να μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα τέσσερα διαθέσιμα επαγγέλματα προκειμένου να ξεκινήσετε να δημιουργείτε προϊόντα.

Les recettes d'artisanat.png
Ωστόσο, δεν είναι αυτή η μόνη προϋπόθεση. Θα πρέπει επιπλέον να αγοράσετε ή να βρείτε σε διάφορες εργασίες τις συνταγές/οδηγίες και να τις μάθετε ώστε να μπορείτε να παράγετε συγκεκριμένα προϊόντα. Καθένα από τα επαγγέλματα έχει 35 διαθέσιμες συνταγές/οδηγίες οι οποίες μπορούν να μαθευτούν.

Το επάγγελμα θα σας επιτρέψει την δημιουργία των προϊόντων craft. Συνταγές/οδηγίες μπορείτε να βρείτε σε εργασίες, στην αγορά, ή ακόμα και στον πλανόδιο έμπορο. Μία από τις προϋποθέσεις για να μάθετε μια συνταγή είναι να έχετε συμπληρώσει εναν απαιτούμενο αριθμό δημιουργηθέντων αντικειμένων από κάποια άλλη συνταγή. Μόλις έχει συμπληρωθεί αυτός ο αριθμός, μπορείτε να προχωρήσετε στην επόμενη.

Παραγωγική διαδικασία


Παράθυρο κραφτ
Για να παραχθεί ένα προϊόν ενός επαγγέλματος, θα πρέπει πρώτα να διαθέτεις τις συνταγές/οδηγίες αλλά και να έχεις ένα ελάχιστο αριθμό δημιουργηθέντων αντικειμένων. Ο τρέχων αριθμός των πετυχημένων δημιουργιών απεικονίζεται στην πράσινη μπάρα στο πάνω δεξιό μέρος του παραθύρου.

Όταν πληρείτε όλες αυτές τις προϋποθέσεις, θα πρέπει αρχικά να επιλέξετε πιο προϊόν θέλετε να δημιουργήσετε. Στην συνέχεια, αφού έχετε επιλέξει την ποσότητα των προϊόντων που θέλετε να δημιουργήσετε, κάντε κλικ στο "Δημιουργία" για να ξεκινήσει η διαδικασία της παραγωγής. Αυτή η διαδικασία είναι στιγμιαία και δεν απαιτείται καμία στιγμή αναμονής. Χρειάζεται μόνο τα απαιτούμενα υλικά. Μόλις ολοκληρωθεί η παραγωγή, μπορείτε να βρείτε τα παραχθέντα προϊόντα απευθείας στα αποθέματα σας. Κάποιες φορές, είναι επίσης πιθανό να επιτύχετε την παραγωγή εξαιρετικού αποτελέσματος, το οποίο σημαίνει την ανταμοιβή δύο προϊόντων αντί για ενός για τα ίδια υλικά.


Πόντοι Craft


Οι πόντοι Craft καθορίζουν ποιες συνταγές/οδηγίες μπορείτε να μάθετε και να εκτελέσετε. Όσο πιο πολλούς πόντους έχετε, τόσο πιο πολύπλοκες συνταγές μπορείτε να μάθετε και να αυξήσετε την ποικιλία των προϊόντων που μπορείτε να παράξετε. Αυτοί οι πόντοι λαμβάνονται δημιουργώντας προϊόντα, με το ισοδύναμο της παραγωγής αυτής να είναι 1 πόντος.

Η ευκαιρεία να λάβετε πόντο υποδεικνύεται από τις τρεις κατηγορίες χρωμάτων που υπάρχουν μπροστά από την συνταγή. Δηλαδή:

Artisanat difficile.png = Ισχυρή πιθανότητα να λάβετε πόντο δημιουργίας.
Artisanat moyen.png = Χαμηλή πιθανότητα να λάβετε πόντο δημιουργίας.
Artisanat facile.png = Καμία πιθανότητα να λάβετε πόντο δημιουργίας.


Aide.png
Σημείωση
Σημειώστε ό,τι "μεγάλη πιθανότητα" δεν σημαίνει εγγυημένη επιτυχία. Υπάρχει περίπτωση να λάβετε μονάχα το προϊόν και όχι τον πόντο δημιουργίας.Barre de division.png


Επίπεδο 600 και άνω

Ο στόχος των μεγάλων τεχνιτών είναι να ξεπεράσουν το επίπεδο 600. Αλλά, η ανταμοιβή δεν είναι άμεση, καθώς και πάλι πρέπει να δουλέψουν σκληρά.


Όποιο και είναι το επάγγελμα που έχετε επιλέξει, θα σας ζητηθεί να μάθετε δύο νέες συνταγές/οδηγίες, οι οποίες μπορούν να βρεθούν σε διάφορες εργασίες ή μέσω της αγοράς, οι οποίες απαιτούν να έχετε φτάσει στο επίπεδο 600. Μόλις φτάσετε στο επίπεδο 600, θα μπορείτε να δημιουργείτε τα δύο νέα προϊόντα, τα οποία είναι απαραίτητα για την μέγιστη ανταμοιβή.

Η παραγωγή του δεύτερου προϊόντος απαιτεί τέσσερα τεμάχια από το πρώτο, καθώς επίσης και διάφορα άλλα προϊόντα. Αλλά, δεν είναι μόνο αυτό!!! Για να φτιάξεις τα τέσσερα αυτά τεμάχια θα χρειαστεί ένας μήνας. Πράγματι, μεταξύ δυο δημιουργιών, θα πρέπει να περιμένετε μια ολόκληρη εβδομάδα. Αυτός ο χρόνος δεν μπορεί ούτε να μειωθεί, ούτε να αγνοηθεί.

Μόλις κατασκευάσετε τέσσερα τεμάχια από την πρώτη συνταγή, μπορείτε επιτέλους να δημιουργήσετε το προϊόν της τελευταίας συνταγής/οδηγίας. Το προϊόν αυτό σας έκανε την ζωή δύσκολη αλλά η ανταμοιβή που θα πάρετε άξιζε τον κόπο. Στο πλαίσιο της αποστολής "Μικροπράγματα", έχετε την ευκαιρεία να δώσετε το προϊόν της τελευταίας συνταγής και να πάρετε ως αντάλλαγμα 10 πόντους εμπειρίας, καθώς επίσης και ένα όπλο. Αυτά τα όπλα, μπορούν επίσης να βρεθούν και στην αγορά.

Μάγειρας Κομπογιαννίτης Οπλοποιός Σταυλίτης
0
0
0
0

Τέλος, σημειώστε πως το μέγιστο επίπεδο δημιουργίας δεν περιορίζεται στα 600 αλλά φτάνει μέχρι το 850.OK.png
Το περιεχόμενο της σελίδας είναι ενημερωμένο.

Δεν απαιτεί αλλαγές.