Σαμάνος

Από Wiki The-West GR
Jump to navigation
Σαμάνος
Grandpa.png

Ο σαμάνος σου προσφέρει την μοναδική ικανότητα να αναιρείς εργασίες που έχουν να κάνουν με πόντους ικανοτήτων και ιδιοτήτων. Μετά από αυτό μπορείς να χρησιμοποιήσεις τους πόντους σου για ότι θέλεις.

Η δυνατότητα να επισκεφτείς τον σαμάνο σου δίνεται μετά από την ολοκλήρωση μιας σειράς αποστολών που μπορείς να αποδεχθείς μόνο μια φορά στο επίπεδο 14. Αυτή η σειρά αποστολών σου δίνει μόνιμη πρόσβαση στον σαμάνο. Για να πας στον σαμάνο πρέπει να κάνεις κλικ στο μεγάλο σύμβολο ικανοτήτων στο μενού ικανοτήτων.

Το μενού του σαμάνου μοιάζει πάρα πολύ με το μενού ικανοτήτων. Μπορείς να δεις τα τρέχων επίπεδα ικανοτήτων και ιδιοτήτων και μπορείς να αποφασίσεις αν θα περιέχουν τα προνόμια σου ή όχι. Κάνοντας κλικ σε μια ικανότητα ή ιδιότητα ρίχνεις το επίπεδο της και παίρνεις πίσω τους πόντους. Όλες οι αλλαγές πρέπει να επικυρωθούν.

Κάθε ιδιότητα και ικανότητα κοστίζει μερικά δολάρια. Όσο περισσότερες αλλαγές κάνεις τόσο περισσότερο κοστίζουν. Η τιμές πέφτουν ξανά σιγά σιγά με την πάροδο του χρόνου. Είναι καλή ιδέα να μην εξαργυρώσεις όλους τους πόντους με την μια.

Δεν είναι δυνατό να ρίξεις ικανότητες αν οι πόντοι τους έρχονται από ανατεθειμένους πόντους ιδιοτήτων. Δεν μπορείς επίσης να ρίξεις τους πόντους ιδιοτήτων ή ικανοτήτων που έχεις λόγο του εξοπλισμού σου. Κατά την διάρκεια αλλαγών δεν μπορεί ο χαρακτήρας σου να εργάζεται σε κάποια δουλειά.