Πόντοι εργασίας

Από Wiki The-West GR
Jump to navigation

Πόντοι εργασίας

Οι πόντοι εργασίας δείχνουν πόσο καλός είσαι στο να κάνεις μια εργασία. Χρειάζεσαι τουλάχιστον έναν πόντο εργασίας για να μπορείς να κάνεις μια δουλειά. Έχοντας περισσότερους πόντους αυξάνεται ο μισθός, μπορείς να βρεις πιο εύκολα αντικείμενα και μειώνει το ρίσκο να χτυπήσεις άσχημα.

Χρειάζεσαι 5 ικανότητες για να κάνεις μια δουλειά και και αυτές οι 5 ικανότητες προστίθενται μαζί στην δυσκολία για να δεις αν μπορείς να δουλέψεις σε αυτήν την δουλειά ακόμα. Οι άλλες ικανότητες δεν παίζουν κανένα ρόλο στην δουλειά. Οι πόντοι εργασίας υπολογίζονται αφαιρώντας την δυσκολία από τους πόντους ικανοτήτων.


Παράδειγμα

Points1.jpg Η Φύλαξη προβάτων χρειάζεται Ανθεκτικότητα, Αντοχή, Ηγεσία και διπλό Ζωώδες ένστικτο. Σε αυτό το παράδειγμα η Ανθεκτικότητα είναι στο επίπεδο 3 και η Αντοχή στο επίπεδο 2. Με αυτό έχεις:

   * 3 Ανθεκτικότητα
   * +2 Αντοχή
   * +0 Ηγεσία
   * +0 Ζωώδες ένστικτο
   * +0 Ζωώδες ένστικτο
   * ------------
   * 5 πόντοι Ικανοτήτων

Η δυσκολία για αυτήν την δουλειά είναι 7. Αυτό σημαίνει ότι τώρα έχεις 5-7 = -2 πόντους εργασίας. Δεν μπορείς να εργασθείς εδώ προσωρινά.


Πιθανότητα 1

Points2.jpg

Εξασκώντας την Ηγεσία μέχρι το επίπεδο 3 παίρνεις 3+2+3+0+0 = 8 πόντους ικανοτήτων. Αυτό σου δίνει 8-7 = 1 πόντους εργασίας. Με αυτούς τους πόντους μπορείς να εργασθείς σε αυτήν την δουλειά.


Πιθανότητα 2

Points3.jpg Εξασκώντας το Ζωώδες σου ένστικτο μέχρι το επίπεδο 2 παίρνεις 3+2+0+2+2 = 9 πόντους ικανοτήτων. Αυτό σου δίνει 9-7 = 2 πόντους εργασίας. Με αυτούς τους πόντους μπορείς επίσης να εργασθείς σε αυτήν την δουλειά.


Πιθανότητα 3

Points4.jpg

Μπορείς να εργασθείς επίσης χρησιμοποιώντας πόντους ιδιοτήτων. Αν ανεβάσεις την Χαρισματικότητά σου με έναν πόντο ανεβάζεις και την Ηγεσία και το Ζωώδες σου ένστικτο με έναν πόντο. Σε αυτήν την περίπτωση παίρνεις 3+2+1+1+1 = 8 πόντους ικανοτήτων. Αυτό σου δίνει 1 πόντο εργασίας και για αυτό μπορείς να εργασθείς εδώ ξανά.Αξίες δουλειάς | Δουλειές