Γρήγορη πρόσβαση


Άλλα παιχνίδια


Ακολουθήστε μας

Από Wiki The-West GR
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
Œuf de Pâques.png Πάσχα 2020 Œuf de Pâques.png
Bannière Pâques 2015s.png

Από τις 7 Απριλίου στις 10:00 έως τις 30 Απριλίου στις 10:00


Πολλές εκπλήξεις σας περιμένουν:

● Χιλιάδες αυγά είναι διάσπαρτα σε όλη την Άγρια Δύση. Μπορείτε να τα βρείτε εκτελώντας εργασίες, μονομαχίες, περιπέτειες, ή στις μάχες οχυρών.
● Μπορείτε να μονομαχήσετε 4 ληστές. Ο παίκτης με το καλύτερο σερί νικών θα ανταμειφτεί με ειδικά όπλα.
● 4 νέα σετ είναι διαθέσιμα (συμπεριλαμβανομένου και του σετ Πάσχα 2020).


Barre de division.png


Oeuf de Pâques2.pngΣυγκομιδή ΑυγώνOeuf de Pâques2.png
Compteur oeufs.png
Τα αυγά είναι ένα νόμισμα σχεδιασμένο ειδικά για την εκδήλωση. Συσσωρεύονται στον μετρητή στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης του παιχνιδιού (δείτε την εικόνα δεξιά).


Μπορείτε να τα μαζέψετε εκτελώντας διάφορες ενέργειες στο παιχνίδι. Αυτές είναι: δουλειές, μονομαχίες, μάχες οχυρών, περιπέτειες, κατασκευή, όπως επίσης και μερικές αποστολές.
Ο αριθμός των αυγών που συλλέγετε καταγράφετε στο ιστορικό αυγών. Δίπλα από κάθε ενέργεια, θα εμφανίζεται ο αριθμός των αυγών που συλλέξατε.

'Επίσης, οι φίλοι σας μπορούν να σας στείλουν 20 αυγά ο καθένας ανά 23 ώρες. Με έως και 100 φίλους, μπορείτε να συλλέξετε 2000 αυγά κάθε μέρα. Κάθε παρτίδα αυγών που λαμβάνετε από τους φίλους σας, καταγράφεται στο ιστορικό. Θυμηθείτε να στέλνετε και εσείς αυγά. Για να το κάνετε αυτό, κάντε κλικ στο αβαταρ των φίλων σας (βρίσκεται στο κάτω μέρος της οθόνης, στην μπάρα φίλων), και στην συνέχεια επιλέξτε «Στείλε 20 αυγά». .

Envoyer 20 oeufs.png


Panier d'oeufs de Pâques.png
Μπορείτε επίσης να πάρετε αυγά με ένα νέο αντικείμενο: Μεγάλο καλάθι αυγών. Θα σας παρέχει 2500 αυγά κάθε μέρα (πρέπει να συλλέγετε χειροκίνητα). Αυτό το καλάθι είναι προς πώληση στο Shop.png έναντι 600 {{{2}}}px και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο κατά την διάρκεια της πασχαλινής εκδήλωσης.


● Προστέθηκε ένα φίλτρο (το εικονίδιο του αυγού Oeuf de Pâques.png στα αριστερά της μπάρας φίλων), το οποίο σας επιτρέπει να δείτε τους φίλους σας και να τους στείλετε αυγά. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του αυγού που βρίσκεται πάνω στο αβαταρ των φίλων σας για να στείλετε αυγά άμεσα.

Historique des oeufs 2016.png


● Τα στατιστικά στοιχεία συλλογής αυγών ομαδοποιούνται σε ένα ενιαίο παράθυρο: κάντε κλικ στον αριθμό των αυγών για να ανοίξετε το παράθυρο.


Barre de division.png


Oeuf de Pâques3.pngΣύστημα μονομαχιώνOeuf de Pâques3.png
Duels PNJ Pâques.png

Η εκδήλωση θα λειτουργήσει με τον ίδιο τρόπο όπως κάθε χρόνο.

● Θα υπάρχουν 4 ληστές που μπορείτε να μονομαχήσετε.
1 μονομαχία θα είναι εντελώς δωρεάν. Μπορείτε να προκαλέσετε μια μονομαχία με σβόλους ή αυγά (Oeuf de Pâques.png) που προηγουμένως έχετε συλλέξει.
● Μπορείτε να μονομαχήσετε με τους ληστές κάθε 8 ώρες.
● Έχετε την δυνατότητα να μηδενίσετε τον χρόνο αναμονής έναντι 12 {{{2}}}px ή 720 Oeuf de Pâques.png


Stand de tir Pâques 2018.png


{{{2}}}px Τρέχον σερί νικών


{{{2}}}px Καλύτερο νικηφόρο σερί


{{{2}}}px Καλύτερο νικηφόρο σερί κόσμου

Οι ληστές δεν είναι πολύ δύσκολο να νικηθούν. Αν χάσετε, μπορείτε να τους δωροδοκήσετε με 8 {{{2}}}px ή 480 Oeuf de Pâques.png για να λάβετε την ανταμοιβή σας και να διατηρήσετε το νικηφόρο σας σερί. Θα είστε σε θέση να τους αντιμετωπίσετε και πάλι μετά από 8 ώρες αναμονής.

Aide.png Σημείωση
Σε όλες τις περιπτώσεις μονομαχιών με τους ληστές της εκδήλωσης, δεν επηρεάζονται οι πόντοι υγείας σας, ούτε θα βρεθείτε λιπόθυμοι.


● Όταν ένας ληστής έχει ηττηθεί, θα κερδίσετε ένα τυχαίο βραβείο της κατηγορίας, ή με λίγη τύχη κάποιο βραβείο άλλης κατηγορίας.

● Μια νίκη θα προσθέσει ένα πόντο στο σερί σας. Υπάρχουν στάδια, τα οποία αν ολοκληρωθούν θα ξεκλειδώσουν ειδικά αντικείμενα.

● Σε περίπτωση ήττας, αν δεν δωροδοκήσετε τον ληστή με 8 {{{2}}}px ή 480 Oeuf de Pâques.png , τότε το σερί σας θα επαναφέρει τις νίκες σας στο 0. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να ξεκινήσετε από την αρχή για να ξεκλειδώσετε τα αντικείμενα από το Σετ Χαρτοκλέφτη. Όπως φαίνεται παρακάτω, έχετε δύο επιλογές, να δωροδοκήσετε τον ληστή ή να δεχθείτε την ήττα σας (χάνοντας έτσι το σερί νικών σας).

Dorodokia.png


Barre de division.png


Oeuf dans panier.pngΒραβείαOeuf dans panier.png

Η λοταρία του Πάσχα 2020 προσφέρει πολλά δώρα. Για να τα λάβετε, θα πρέπει να μονομαχήσετε έναν από τους τέσσερις ληστές. Κάθε ένας από τους ληστές σας προσφέρει μια λίστα βραβείων που ταξινομούνται σύμφωνα με την σπανιότητα τους. Αν κερδίσετε μια μονομαχία, θα πρέπει να σας δοθεί κάποια ανταμοιβή. Η ανταμοιβή καθορίζεται τυχαία. Μπορείτε σπάνια να λάβετε μια ανταμοιβή μιας ανώτερης κατηγορίας (για παράδειγμα, αν επιλέξετε να κάνετε μια μονομαχία στην πρώτη κατηγορία, έχετε μια χαμηλή πιθανότητα να λάβετε αντικείμενο της δεύτερης κατηγορίας).
Μεταξύ των βραβείων, τρία νέα σετ είναι διαθέσιμα:
● Το Σετ Μηχανικού Ατμομηχανής
● Το Σετ Διαχειριστή Σταθμού
● Το Σετ Κυνηγού Επικυρηγμένων


{{{2}}}px Συνηθισμένα - Δωρεάν μονομαχία

{{{2}}}px Ασυνήθιστα - Κόστος 25 {{{2}}}px ή 1500 Oeuf de Pâques.png
0
0
0
0
0
0


{{{2}}}px Σπάνια - Κόστος 150 {{{2}}}px ή 9000 Oeuf de Pâques.png
0
0
0
0
0
0
0
0
0

0
0
0

{{{2}}}px Πολύ σπάνια - Κόστος 800 {{{2}}}px ή 48000 Oeuf de Pâques.png
0
0
0
0
0
0
0
0


Οι παίκτες με το μεγαλύτερο σερί νικών σε κάθε κόσμο θα λάβουν την παρακάτω μοναδική ανταμοιβή :
Σετ Θρυλικών Όπλων Άγριας Δύσης

Μόνο για τον καλύτερο σε κάθε κόσμο


Barre de division.png


Oeufs ratés de Pâques.pngΣετ ΧαρτοκλέφτηOeufs ratés de Pâques.png

Το Σετ Χαρτοκλέφτη είναι ένα νέο σετ που δημιουργήθηκε ειδικά για την εκδήλωση του Πάσχα 2020. Για να πάρετε το σετ αυτό, θα πρέπει να συγκεντρώσετε μια σειρά από νικηφόρες μονομαχίες. Κάθε ένα από τα αντικείμενα ξεκλειδώνεται με την επίτευξη του ζητούμενη νικηφόρου σερί μονομαχιών.

Série en cours.png1 Série en cours.png5 Série en cours.png10 Série en cours.png15 Série en cours.png20 Série en cours.png25
Carte poker.png
Série en cours.png30 Série en cours.png40 Série en cours.png50 Série en cours.png60 Série en cours.png75