Ομάδα

Από Wiki The-West GR
Αναθεώρηση ως προς 07:12, 17 Μαΐου 2023 από την Belle.Bernice (συζήτηση | συνεισφορές)
(διαφορά) ← Παλαιότερη αναθεώρηση | Τελευταία αναθεώρηση (διαφορά) | Νεότερη αναθεώρηση → (διαφορά)
Jump to navigation


IconIG.png Σημείωση
  • Σε περίπτωση τεχνικού προβλήματος, σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το Κέντρο Υποστήριξης και όχι με τον CoMa ή την υπόλοιπη ομάδα διαχείρισης μέσα στο παιχνίδι γιατί κατά γενικό κανόνα δεν μπορούν να σας βοηθήσουν από εκεί.
  • Για να κάνετε σχόλια και προτάσεις, ή να αναφέρετε bugs ή προβλήματα στην μετάφραση, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε το forum του παιχνιδιού.Team hat.png Community Manager Team hat.png
...Διευθυντής Κοινότητας...
Ένας διευθυντής κοινότητας, γνωστός και ως “CoMa (Community Manager)” εργάζεται για την InnoGames GmbH.


Ο ρόλος του είναι να διαχειρίζεται το σύνολο της κοινότητας.
Είναι διευθυντής στο παιχνίδι, το φόρουμ και το wiki. Είναι υπεύθυνος για την πρόσληψη και την εκπαίδευση της ομάδας του ελληνικού The West.

Team hat.png knightmaregrJeu The West.png Παιχνίδι Jeu The West.png
...Δικαστές...
Οι δικαστές είναι κατά κύριο λόγο παίκτες σαν όλους τους άλλους. Πέρα από αυτό, αυτοί οι παίκτες είναι στις υπηρεσίες της InnoGames GmbH και υπό την εποπτεία του CoMa της κοινότητας του The West στην Ελλάδα.

Οι δικαστές είναι άνθρωποι που έχουν υποβάλει αίτηση για εργασία και οι οποίοι επιλέχθηκαν από αρμόδια πρόσωπα. Μετά την εκπαίδευση που παρέχεται από την InnoGames GmbH, αυτοί οι εθελοντές εργάζονται για να διατηρήσουν μια κοινότητα με την επιβολή των κανόνων του παιχνιδιού.


Aide.png Σημείωση
Για οποιαδήποτε ένσταση για αποκλεισμό, χρησιμοποιήστε το Κέντρο Υποστήριξης και όχι το επίσημο φόρουμ, πόσο μάλλον το Wiki.


Ωστόσο, ο ρόλος τους δεν τελειώνει εκεί. Έχουν επίσης ως στόχο να δώσουν ζωή στο παιχνίδι και να προσφέρουν ψυχαγωγία στους παίκτες με την μορφή διαγωνισμών αλλά και με ειδικούς χαρακτήρες που διαχειρίζονται στο παιχνίδι (τους λεγόμενους Game Master παίχτες) οι οποίοι κατά καιρούς οργανώνουν μινι διαγωνισμούς και άλλες εκδηλώσεις.

Οι δικαστές έχουν δικαιώματα διαχειριστή στο παιχνίδι, προκειμένου να εκτελέσουν το έργο τους.

Team hat.png AnthraxosLivre quêtes.png Διαγωνισμοί Livre quêtes.png
...Event Manager...
Οι Event Manager είναι υπεύθυνοι για την ανάπτυξη και την εποπτεία των διαγωνισμών που διαχειρίζεται η ομάδα του ελληνικού The West. Διαγωνισμοί υπάρχουν κατά καιρούς στο φόρουμ του παιχνιδιού, στην σελίδα στο Facebook αλλά και μέσα στο ίδιο το παιχνίδι.

Ενεργοποιούν την κοινότητα επιτρέποντας στους παίκτες να εμπλακούν περισσότερο ενεργά σε αυτή.

Team hat.png Anthraxos Team hat.png Belle.BerniceJeu The West.png Forum Jeu The West.png
...Κυβερνήτης...
Ένας κυβερνήτης είναι ο συντονιστής του συνόλου του φόρουμ. Είναι εκεί για να βοηθήσει τον διευθυντή της κοινότητας στη διαχείριση του φόρουμ και της ομάδας του.
.


Barre de division.png


...Συντονιστές...
Ένας συντονιστής είναι εκεί για να εξασφαλίσει ότι οι κανόνες του φόρουμ γίνονται σεβαστοί. Μπορεί επίσης να εμψυχώσει το φόρουμ.
.Wiki.png Βοήθεια - Wiki Wiki.png
...Wiki Manager...
Ο Wiki Manager είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη και συντήρηση του wiki.
Team hat.png Belle.Bernice