Ομάδα

Από Wiki The-West GR
Αναθεώρηση ως προς 16:39, 3 Οκτωβρίου 2022 από την Belle.Bernice (συζήτηση | συνεισφορές) (Προστάτεψε την «Ομάδα» ([Επεξεργασία=Να επιτρέπεται μόνο στους διαχειριστές] (επ' αόριστο) [Μετακίνηση=Να επιτρέπεται μόνο στους διαχειριστές] (επ' αόριστο)) [διαδοχική])
Jump to navigationChapeau de soldat.png Community Manager Chapeau de soldat.png
...Διευθυντής Κοινότητας...

Ένας διευθυντής κοινότητας, γνωστός και ως “CoMa (Community Manager)” εργάζεται για την InnoGames GmbH.
Ο ρόλος του είναι να διαχειρίζεται το σύνολο της κοινότητας.
Είναι διευθυντής στο παιχνίδι, το φόρουμ και το wiki. Είναι υπεύθυνος για την πρόσληψη και την εκπαίδευση της ομάδας του ελληνικού The West.

Chapeau de soldat.png knightmaregr


Aide.png
Σημείωση
Σε περίπτωση τεχνικού προβλήματος, σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το Κέντρο Υποστήριξης και όχι με τον CoMa ή την υπόλοιπη ομάδα διαχείρισης μέσα στο παιχνίδι γιατί κατά γενικό κανόνα δεν μπορούν να σας βοηθήσουν από εκεί.

Για να κάνετε σχόλια και προτάσεις, ή να αναφέρετε bugs ή προβλήματα στην μετάφραση, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε το forum του παιχνιδιού.Jeu The West.png - Παιχνίδι - Jeu The West.png
...Δικαστές...
  • Οι δικαστές είναι κατά κύριο λόγο παίκτες σαν όλους τους άλλους. Πέρα από αυτό, αυτοί οι παίκτες είναι στις υπηρεσίες της InnoGames GmbH και υπό την εποπτεία του CoMa της κοινότητας του The West στην Ελλάδα.
  • Οι δικαστές είναι άνθρωποι που έχουν υποβάλει αίτηση για εργασία και οι οποίοι επιλέχθηκαν από αρμόδια πρόσωπα. Μετά την εκπαίδευση που παρέχεται από την InnoGames GmbH, αυτοί οι εθελοντές εργάζονται για να διατηρήσουν μια κοινότητα με την επιβολή των κανόνων του παιχνιδιού.

Aide.png
Σημείωση
Για οποιαδήποτε ένσταση για αποκλεισμό, χρησιμοποιήστε το Κέντρο Υποστήριξης και όχι το επίσημο φόρουμ, πόσο μάλλον το Wiki.


  • Ωστόσο, ο ρόλος τους δεν τελειώνει εκεί. Έχουν επίσης ως στόχο να δώσουν ζωή στο παιχνίδι και να προσφέρουν ψυχαγωγία στους παίκτες με την μορφή διαγωνισμών αλλά και με ειδικούς χαρακτήρες που διαχειρίζονται στο παιχνίδι (τους λεγόμενους Game Master παίχτες) οι οποίοι κατά καιρούς οργανώνουν μινι διαγωνισμούς και άλλες εκδηλώσεις.
  • Οι δικαστές έχουν δικαιώματα διαχειριστή στο παιχνίδι, προκειμένου να εκτελέσουν το έργο τους.
Chapeau de soldat.png black.thunder Chapeau de soldat.png AnthraxosLivre quêtes.png - Διαγωνισμοί - Livre quêtes.png


...Event Manager...
  • Οι Event Manager είναι υπεύθυνοι για την ανάπτυξη και την εποπτεία των διαγωνισμών που διαχειρίζεται η ομάδα του ελληνικού The West. Διαγωνισμοί υπάρχουν κατά καιρούς στο φόρουμ του παιχνιδιού, στην σελίδα στο Facebook αλλά και μέσα στο ίδιο το παιχνίδι.
  • Ενεργοποιούν την κοινότητα επιτρέποντας στους παίκτες να εμπλακούν περισσότερο ενεργά σε αυτή.
Chapeau de soldat.png Anthraxos Chapeau de soldat.png Belle.BerniceJeu The West.png - Forum - Jeu The West.png


...Κυβερνήτης...
Ένας κυβερνήτης είναι ο συντονιστής του συνόλου του φόρουμ. Είναι εκεί για να βοηθήσει τον διευθυντή της κοινότητας στη διαχείριση του φόρουμ και της ομάδας του.
Chapeau de soldat.png black.thunder

Barre de division.png

...Συντονιστές...
  • Ένας συντονιστής είναι εκεί για να εξασφαλίσει ότι οι κανόνες του φόρουμ γίνονται σεβαστοί. Μπορεί επίσης να εμψυχώσει το φόρουμ.Wiki.png - Wiki - Wiki.png


...Wiki Manager...
Ο Wiki Manager είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη και συντήρηση του wiki.
Chapeau de soldat.png Belle.Bernice