Κανόνες Forum

Από Wiki The-West GR
Αναθεώρηση ως προς 11:35, 10 Ιουνίου 2013 από τον Cord (συζήτηση | συνεισφορές) (Κλείδωσε το Κανόνες Forum (‎[edit=sysop] (επ' αόριστο) ‎[move=sysop] (επ' αόριστο)))
(διαφορά) ← Παλαιότερη αναθεώρηση | Τελευταία αναθεώρηση (διαφορά) | Νεότερη αναθεώρηση → (διαφορά)
Jump to navigation

1. Μόνο Ελληνικά

Όπως και με τα υπόλοιπα στοιχεία του παιχνιδιού, σε αυτό το forum γράφουμε μόνον Ελληνικά. Παρακαλούμε να περιορίσετε την χρήση κάποιας ξένης γλώσσας μόνο σε σύντομα quotes ή φράσεις (συνήθεις ξένες φράσεις και στην καθομιλουμένη) και μόνο όταν αυτό είναι απαραίτητο.

1.α. Greeklish

Στο forum απαγορεύονται τα Greeklish. Η τιμωρία για χρήστες που γράφουν με Greeklish είναι infraction 10 πόντων ή προειδοποίηση για κάθε μήνυμα ή απάντηση σε Greeklish. Αυτό σημαίνει ότι μετά από 2 μηνύματα ή απαντήσεις με Greeklish για τα οποία λαμβάνετε infraction επέρχεται αυτόματα αποκλεισμός για 15 ημέρες. Απαγορεύονται οι αιτήσεις υποστήριξης γραμμένες με λατινικούς χαρακτήρες (Greeklish) και τέτοιες δεν θα απαντιούνται.

1.β. Κεφαλαία

Τα κεφαλαία στην γλώσσα του internet δείχνουν πως κάποιος φωνάζει-τονίζει με έντονο τρόπο αυτό που λέει. Παρακαλούμε να αποφεύγετε την εκτεταμένη χρήση τους και να την περιορίζετε σε συγκεκριμένες λέξεις-φράσεις που θέλετε να τονίσετε.


2. Συμπεριφορά

Παρακαλούμε να συμπεριφέρεστε με σεβασμό και με ευγένεια στους άλλους. Μην ξεχνάτε ότι εδώ μέσα υπάρχουν άτομα διάφορων ηλικιών και με διαφορετικές γνώσεις και εμπειρία στο παιχνίδι. Γι' αυτό, θα ήταν συνετό να έχετε υπομονή σε περίπτωση που κάποια απορία σας φανεί "κουτή" ή "παιδιάστικη". Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διάφορες τακτικές για να προκαλέσετε τον αντίπαλο σας, αρκεί οι τακτικές αυτές να είναι βασισμένες στο παιχνίδι.

2.α. Προσωπικές προσβολές

Προσωπικές προσβολές δεν επιτρέπονται πουθενά μέσα στο forum ή σε οποιοδήποτε άλλη λειτουργία του forum (πχ προσωπικά μηνύματα). Παρακαλούμε να προσέχετε όλα σας τα "πειράγματα" ή τα "flames" να έχουν αυστηρή σχέση με το παιχνίδι. Οτιδήποτε έχει να κάνει με την προσωπική ζωή του καθενός, θα τιμωρείται αυστηρά.

2.β. Γραμματική/ορθογραφία

Δεν επιτρέπεται ο σχολιασμός της γραμματικής/ορθογραφίας ενός άλλου μέλους. Αν η γραμματική/ορθογραφία ενός μέλους δεν είναι κατανοητή, παρακαλούμε να το αναφέρετε, ώστε ένας διαχειριστής του παιχνιδιού ή του forum να μπορέσει να τη διορθώσει.


3. Δημιουργία Posts/ thread

Πριν δημιουργήσετε οποιοδήποτε post παρακαλούμε διαβάστε τους Κανονισμούς του Forum. Αν έχετε κάποια απορία σχετικά με τους κανονισμούς παρακαλούμε επικοινωνήστε με έναν υπεύθυνο moderator.

Πρωτόκολλο δημιουργίας posts

:: Αποφύγετε την δημιουργία thread με θέμα ίδιο με ήδη υπάρχον thread. Κάντε "αναζήτηση" για να ελέγξετε ότι δεν υπάρχει ήδη thread με θέμα ίδιο με αυτό που θέλετε να δημιουργήσετε.

:: Αποφύγετε την δημιουργία πολλαπλών posts. Μπορείτε σε ένα post να κάνετε περισσότερα του ενός "αποσπάσματα" από posts άλλων παικτών (προκειμένου να απαντήσετε ή να σχολιάσετε πολλούς μαζί).

:: Παρακαλούμε ξαναδιαβάστε το post που έχετε δημιουργήσει για την αποφυγή λαθών. Το post σας θα διαβαστεί από πολλά μέλη και θα πρέπει να είναι κατανοητό.

:: Όταν κάνετε "απόσπασμα" κάποιο άλλο post, χρησιμοποιείστε μόνον το τμήμα του post στο οποίο θέλετε να απαντήσετε ή να σχολιάσετε. Δεν χρειάζεται να βάλετε ολόκληρο το post. Κατ' αυτόν τον τρόπο γίνεται και οικονομία χώρου και οι συμπαίκτες σας μπορούν να διαβάσουν το δικό σας post πιο εύκολα.

:: Για την αποφυγή επανάληψης των ίδιων επιχειρημάτων παρακαλούμε διαβάστε ολόκληρο το thread πριν απαντήσετε.

:: Παρακαλούμε επιλέξτε κατάλληλο τίτλο πριν την δημιουργία ενός thread. Παρακαλούμε αποφύγετε την χρήση ημιτελών ή "προκλητικών προσοχής" τίτλων διότι θεωρούνται ανεπιθύμητοι. Γενικοί τίτλοι όπως "Ερώτηση", "Βοήθεια", "lol" θα πρέπει να αποφεύγονται.


3.α. Posts εκτός θέματος

Παρακαλούμε απαντήστε ή σχολιάστε απαντήσεις άλλων αναφερόμενοι στο θέμα του συγκεκριμένου thread. Αν δεν δώσετε μια λογική και τεκμηριωμένη απάντηση, καλύτερα να μην απαντήσετε καθόλου. Επίσης ισχύει και για μονολεκτικές απαντήσεις όπως για παράδειγμα "lol" ή "rofl".

3.β. Εισαγωγή Εικόνων

Επιτρέπεται η εισαγωγή εικόνων χωρίς κανένα επιπρόσθετο σχόλιο εφόσον ταιριάζουν με το θέμα του thread. Οι εικόνες που θα εισάγετε θα πρέπει να έχουν μέγιστο μέγεθος 640x480 pixels. Αν θελήσετε να εισάγετε εικόνα μεγαλύτερη από τις διαστάσεις που αναφέρονται, παρακαλούμε να εισάγετε το link προς το ιστότοπο στον οποίο βρίσκεται η εικόνα, χρησιμοποιώντας το αντίστοιχο BB-code.

3.γ. Διαφημιστικά Μηνύματα

Απαγορεύεται η χρήση του forum του The West για να διαφημίσετε κάποιον ιστότοπο (site) ή να διαφημιστείτε. Παράβαση του κανονισμού θα οδηγεί σε μόνιμο αποκλεισμό.

3.δ. Ιστότοποι (sites)

Οι χρήστες με την δημοσίευση (post) ενός ιστότοπου (site) είναι υπεύθυνοι ότι ο ιστότοπος αυτός είναι σύμφωνος με τους κανονισμούς του forum. Δημοσίευση ιστοτόπων που περιέχουν ακατάλληλο και ακραίο περιεχόμενο θα τιμωρείται.

3.ε. Δημιουργία/Εισαγωγή νέου thread στην αντίστοιχη περιοχή του forum

Παρακαλούμε πριν δημιουργήστε ένα νέο thread σιγουρευτείτε ότι το έχετε αναρτήσει στην σωστή περιοχή του forum, ώστε να μην χρειαστεί οι διαχειριστές να το μετακινήσουν αργότερα. Επίσης σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε σωστά τους κανονισμούς που υπάρχουν σε κάποιες υποκατηγορίες του forum. Παρακαλούμε να τους διαβάστε πριν κάνετε ανάρτηση του thread.

3.στ. Αποφυγή επαναδημιουργίας thread

Παρακαλούμε αποφύγετε την ανάρτηση thread με θέμα που έχει δημιουργηθεί και στο παρελθόν και υπάρχει ήδη στο forum. Κάντε "αναζήτηση" για να ελέγξετε ότι δεν υπάρχει ήδη thread με θέμα ίδιο με αυτό που θέλετε να δημιουργήσετε.

3.ζ. Αναφορά threads/posts

Όλα τα μέλη έχουν το δικαίωμα αναφοράς threads/posts που έχουν αναρτηθεί από άλλα μέλη. Το προνόμιο αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί εάν και εφ' όσον τα threads/posts που αναφέρετε είναι ενάντια στους κανονισμούς του forum. Θα πρέπει να η αναφορά τους να συνοδεύεται από το ανάλογο επεξηγηματικό σχόλιο. Αφού το προωθήσετε, θα ελεγχθεί από κάποιον Διαχειριστή. Συνεχής παρενόχληση του Κέντρου Υποστήριξης απαγορεύεται και οι παραβάτες θα προειδοποιούνται ή θα τιμωρούνται με αποκλεισμό.


4. Προκλητικό Περιεχόμενο

Οτιδήποτε είναι ακραίο, οτιδήποτε εκφράζει πολιτικές πεποιθήσεις, οτιδήποτε είναι πορνογραφικό, οτιδήποτε έχει περιεχόμενο απαγορευμένο από τον νόμο, οτιδήποτε είναι απαράδεκτο-αηδιαστικό-προκλητικό απαγορεύεται στο forum είτε γίνει απευθείας με post είτε αναφερθεί με link. Ρατσιστικά ή εθνικιστικά σχόλια είναι επίσης απαγορευμένα ακόμα και σαν αστεϊσμοι. Η αναφορά σε φαρμακευτικές ουσίες επιτρέπεται, αλλά σχόλια που αναφέρονται στην χρήση απαγορευμένων ουσιών καθώς και στην διακίνησή τους απαγορεύονται αυστηρά. Παρακαλούμε σημειώστε ότι φράσεις ή λέξεις όπως "Γ****σαι" δεν είναι επιτρεπτές. Είναι απολύτως κατανοητή η σημασία τους και για αυτό τον λόγο απαγορεύεται η χρήση τους.


5. Προσωπικά Δεδομένα

Παρακαλούμε μην αναφέρετε Προσωπικά Δεδομένα και πληροφορίες σχετικά με άλλα μέλη δίχως την προέγκρισή τους, καθώς είναι ενάντια στους Νόμους περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Σημειώστε ότι εδώ αναφερόμαστε στην εισαγωγή φωτογραφιών μελών καθώς και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετικά με οικογενειακό, μαθητικό και εργασιακό περιβάλλον κλπ.

5.α. Προσωπικά μηνύματα/ Αναρτήσεις από φόρα του παιχνιδιού

Απαγορεύεται ρητά η ανάρτηση προσωπικών μηνυμάτων από το παιχνίδι και post που έκαναν μέλη στα εσωτερικά φόρα του παιχνιδιού.

5.β. Πνευματικά Δικαιώματα

Μην χρησιμοποιείτε υλικό που είναι κατοχυρωμένο με δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.


6. Διάλογος για Παράβαση των Κανονισμών του Παιχνιδιού

Για να αναφέρετε την παράβαση των κανονισμών του παιχνιδιού από ένα άλλο μέλος εντός τους παιχνιδιού παρακαλούμε να κάνετε χρήση του Κέντρου Υποστήριξης. Μην ανοίγετε για αυτόν τον σκοπό threads/posts παραπόνων/διαμαρτυρίας στο forum. Οποιαδήποτε αναφορά σε εντός του παιχνιδιού επιβολή τιμωριών, συζήτηση με αναφορά σε τιμωρίες που έχουν επιβληθεί στο παιχνίδι αλλά και απόπειρα εξαπάτησης παικτών απαγορεύεται. Να επισημάνουμε ότι εδώ αναφερόμαστε και στην εξαπάτηση μέσω διαφημίσεων (π.χ. προσφορά premium για υπηρεσίες εντός παιχνιδιού κλπ). Η Ομάδα Διαχείρισης του The West θα δράσει άμεσα σε οποιαδήποτε περίπτωση. Αυτό γίνεται για να διατηρηθεί η προστασία Προσωπικών Δεδομένων που υπάρχει μεταξύ της Ομάδας Διαχείρισης και των Παικτών και πιστεύουμε να βοηθήσετε να επιτευχθεί το συγκεκριμένο. Εδώ αναφερόμαστε στην Διαχείριση τόσο του Παιχνιδιού όσο και του Forum.


7. Υπογραφές και Θυρεός (Avatar)

Θυρεός (avatar)

Ο προσωπικός θυρεός σας (avatar) δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 80x80 Pixels. Κινούμενες εικόνες και αναφορές σε ιστότοπους (sites) σχετικούς με αυτές δεν επιτρέπονται.

Υπογραφές

Η υπογραφή σας δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 700px πλάτος και τα 80px ύψος.Αυτό είναι το μέγιστο επιτρεπτό όριο ολόκληρης της υπογραφής σας και όχι για κάθε ενότητα της υπογραφής σας ξεχωριστά (π.χ. εικόνα, κείμενο, links κλπ). Δύο εικόνες με ύψος 80px η κάθε μία η μία πάνω από την άλλη (= σύνολο 160 px) είναι επίσης απαγορευμένες. Οποιοδήποτε περιεχόμενο που ξεπερνά τα 700px x 80px θα τιμωρείται.

Ακολουθεί η λίστα με το ύψος κάθε είδους περιεχομένου που μπορεί να αποτελεί την υπογραφή σας.

  Μια γραμμή κειμένου (μέγεθος 2) = 15px
  Μια γραμμή μικρού κειμένου (μέγεθος 1) = 10px
  Μια κενή γραμμή = 15px
  Μια παράθεση με χρήση BB-code = 65px
  Δύo ή τρεις γραμμές παράθεσης με χρήση BB-code = 80px
  Spoiler = 50px
  Mια εικόνα = οποιοδήποτε ύψος έχει η εικόνα έως 80px φυσικά το μέγιστο
  (το βλέπετε με δεξί κλικ από το ποντίκι σας πάνω σην εικόνα και "ιδιότητες").
  Τα emoticons του forum = 15 px

Παρακαλούμε προσέξτε:

:: Περιεχόμενα που δεν συμφωνούν με την ανωτέρω λίστα απαγορεύονται.

:: Κινούμενες εικόνες επίσης απαγορεύονται. Σε αυτό συμπεριλαμβάνονται και κινούμενα emoticons που υπάρχουν στο forum (αναφορά για το forum του .net).

:: Αυτόματοι δημιουργοί αποσπασμάτων (quοtes) απαγορεύονται.

:: Οι κανονισμοί που υπάρχουν σχετικά με την δημιουργία threads/posts ισχύουν και για την δημιουργία υπογραφών, αν και είμαστε πιο αυστηροί σε εικόνες που περιέχουν σεξουαλικό περιεχόμενο ή δημιουργούν συνειρμούς τέτοιου είδους σε υπογραφές.

:: Υπογραφές που περιέχονται σε Spoiler δεν θα πρέπει να ξεπερνούν τα 700px σε πλάτος,και τα 300px σε ύψος.

:: Οτιδήποτε περιέχεται εντός Spoiler θα πρέπει να είναι σύμφωνα με τους κανονισμούς (κανονισμοί δημιουργίας threads/posts και κανονισμοί υπογραφών), εκτός από το ότι μπορεί να έχει ύψος μεγαλύτερο των 80px (έως 300px).


8. Διαχείριση Forum

Οι Διαχειριστές Forum (mods) είναι εθελοντές που επιλέγονται από τον Community Manager. Αυτοί διαχωρίζονται σε δύο κατηγορίες:

Διαχειριστές Forum (Σερίφης): Έχουν δικαιώματα μόνο σε όσους τομείς του forum τους έχουν ανατεθεί και πουθενά αλλού. Θα διαχειριστούν τον τομέα τους δίκαια και θα απαντήσουν σε οποιαδήποτε ερώτηση τους κάνετε.

Υπεύθυνος/η Διαχειριστών Forum (Κυβερνήτης): Είναι ο/η ανώτερη των Διαχειριστών Forum και τους επιβλέπει. Είναι εκείνος/η στον οποίο μπορείτε να αναφερθείτε αν κάποιος από τους Διαχειριστές δεν μπορεί να λύσει οποιαδήποτε απορία σας.

8.α. Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με την Διαχείριση του Forum ή κάποιας υποκατηγορίας του, παρακαλούμε μην δημιουργείτε θέμα στο forum. Απευθυνθείτε σε κάποιον Διαχειριστή Forum για το πρόβλημα που σας προέκυψε και θα κάνει ότι μπορεί για να σας εξυπηρετήσει και να σας το λύσει. Δημιουργία κάποιου thread/post σχετικά με προβλημά σας στο forum μόνο αναστάτωση μπορεί να προκαλέσει και δεν θα βοηθήσει στην επίλυσή του.

Αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα θέμα ευχαριστώντας την Διαχείριση, παρακαλούμε συμβουλευτείτε έναν Διαχειριστή Forum πρώτα.

8.β. Απαγορεύονται οι συζητήσεις σχετικά με αποκλεισμούς στο forum, ενέργειες Διαχειριστών Forum, καθώς επίσης και με τιμωρίες που έχουν επιβληθεί στο παιχνίδι (καθώς και οποιασδήποτε απόπειρα εξαπάτησης της Ομάδας Διαχείρισης). Αν έχετε κάποιο παράπονο σχετικά με αποκλεισμούς/τιμωρίες παιχτών εντός του παιχνιδιού, παρακαλούμε στείλτε στο Κέντρο Υποστήριξης με μια Αίτηση Υποστήριξης. Το ίδιο ισχύει και για παράπονο ή απορία που έχετε με αποκλεισμό/τιμωρία παικτών από το forum.

8.γ. Παρακαλούμε προσέξτε ότι πολλοί Διαχειριστές Forum είναι παράλληλα και παίκτες. Αυτό τους δίνει το δικαίωμα να δημιουργούν threads/posts όπως οποιοσδήποτε άλλος παίκτης. Θυμηθείτε ότι είναι και αυτοί εθελοντές, καθώς επίσης και παίκτες όπως και εσείς. Αυτό σημαίνει ότι πέραν της ιδιότητας τους ως Διαχειριστές, μπορείτε να τους συμπεριφερθείτε όπως σε οποιονδήποτε άλλο παίκτη σε threads/posts όπου λειτουργούν ως παίκτες (δείτε Κανονισμούς Συμπεριφοράς). Η ιδιότητα τους ως Διαχειριστές Forum δεν έχει καμία σχέση με την ιδιότητά τους ως παίκτες.


9. Επιβολή Ποινών

Παράβαση Κανονισμών του Forum θα οδηγήσει αρχικά σε προειδοποίηση (warning) και κατόπιν εξακολούθησης σε επιβολή ποινής (infraction). Η δημιουργία άλλων λογαριασμών στο forum από τον ίδιο χρήστη, μετά τον αποκλεισμό του αρχικού του λογαριασμού δεν επιτρέπται και τιμωρείται.

Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι στην περίπτωση που έχετε αποκλειστεί, σημαίνει ότι δεν μπορείτε να συμμετάσχετε στο forum με κανέναν άλλο τρόπο. Η δημιουργία ενός επιπλέον λογαριασμού, η χρήση πιθανώς υπάρχοντος ήδη άλλου λογαριασμού (εάν έχετε λογαριασμούς σε διαφορετικούς κόσμους με διαφορετικά usernames ή λογαριασμούς που υφίστανται μετά από διαγραφή στο παιχνίδι) καθώς και ή δημιουργία threads/posts από έναν άλλο χρήστη για λογαριασμό σας επίσης τιμωρείται.

Απαγορεύεται ρητά η χρήση λογαριασμού άλλου χρήστη από αποκλεισμένο εκ του φόρουμ χρήστη. Σε τέτοια περίπτωση θα αποκλείεται και ο δανεικός λογαριασμός.

Σφετερισμός στοιχείων μέλους της ομάδας διαχείρισης (όνομα, avatar, υπογραφή, τρόπος γραφής κλπ.) οδηγεί σε άμεσο αποκλεισμό από το φόρουμ και σε ακραίες περιπτώσεις και από το παιχνίδι.

Δεν επιτρέπεται να εκπροσωπήσετε αποκλεισμένους χρήστες. Αν το κάνετε θα προειδοποιηθείτε-τιμωρηθείτε. Μόνη εξαίρεση μπορεί να γίνει για θέματα αποχαιρετισμού (με προηγούμενη άδεια διαχειριστή).

Το posthunting (το να γράφεις απαντήσεις μόνο και μόνο για να ανέβει το 'νούμερο' των post ή το 'level' σου) θα δέχεται προειδοποίηση-τιμωρία, ή σε ακραίες περιπτώσεις άμεσο αποκλεισμό.


9.α. Οι Διαχειριστές Forum έχουν το δικαίωμα να επεξεργαστούν, να διαγράψουν και να κλειδώσουν ένα θέμα. Παρακαλούμε ακολουθείστε τις οδηγίες τους. Συζητήσεις σχετικά με την συμπεριφορά τους θα τιμωρούνται. Μπορείτε να το αναφέρετε μόνο στο Κέντρο Υποστήριξης.

Οποιοδήποτε παράπονο ή κριτική σχετικά με την Διαχείριση του Forum θα γίνεται μόνο δια μέσω του Κέντρου Υποστήριξης ή με μήνυμα στον Υπεύθυνο των Διαχειριστών Forum (Forum Leader).

Δημιουργία θεμάτων που έχουν ως σκοπό την διαμάχη με την Ομάδα Διαχείρισης τόσο του Παιχνιδιού όσο και του Forum θα τιμωρείται και θα οδηγεί σε απομάκρυνση τους.

Αν επισημάνετε ότι το θέμα που είχατε δημιουργήσει μετακινήθηκε ή διαγράφηκε, αυτό έχει γίνει καλοπροαίρετα. Παρακαλούμε μην το ξαναδημιουργείτε. Ρωτήστε έναν Διαχειριστή Forum για να σας επισημάνει τον λόγο διαγραφής/μετακίνησης του.

  Διατηρούμε το δικαίωμα να αποβάλλουμε από το Forum ακόμα και χρήστες που 
  δεν έχουν παραβεί τους Κανονισμούς του.


10. Επιπλέον Θέματα

10.α. Ο κάθε χρήστης του forum πρέπει να αντιστοιχεί σε κάποιον παίκτη στο παιχνίδι. Η ομάδα διαχείρισης θα πραγματοποιεί ελεγχους σε περιπτώσεις που θα κρίνει ότι πρέπει να διασταυρωθούν τα στοιχεια του παίκτη στο παιχνίδι με τον λογαριασμό του στο forum. Στην περίπτωση που η ομάδα διαχείρισης δεν καταφέρει να αντιστοιχίσει έναν χρηστη του forum με έναν παίκτη του παιχνιδιού τότε αρχικά θα ζητήσουμε από τον χρηστη του forum να μας αποδείξει το ποιος είναι στο παιχνίδι. Αν δεν μας απαντήσει τότε θα προβούμε σε αποκλεισμό του χρηστη στο forum και διαγραφή όλων των μηνυμάτων-θεμάτων που άνοιξε. Η ομάδα διαχείρισης δεν θα αποκαλύψει ποτέ το όνομα του χρηστη δημοσια, απλά θα πρέπει να είμαστε σίγουροι για αυτούς που εκφέρουν άποψη. Θέλουμε να γνωρίζουμε πως άποψη εκφέρουν μονο μέλη του παιχνιδιού μας και όχι τυχαίοι βαλτοί χρηστες που έχουν ως σκοπό τους την δημιουργία εντάσεων ανάμεσα στα ενεργά μας μέλη. Το όνομα του χρηστη δεν είναι απαραίτητο να είναι το ίδιο με του παίκτη. Δεν αλλάζει τίποτα από τα όσα γνωρίζετε μέχρι στιγμής.

10.β. Χρησιμοποίηση ιδιωτικών μέσων αποστολής μηνυμάτων - Συνομιλίες και διαφωνίες μελών θα πρέπει να γίνονται με προσωπικά μηνύματα και όχι στο forum. Παρακαλούμε χρησιμοποιείστε τα προσωπικά μηνύματα σας ή κάποιο άλλο μέσο όπως (Μsn, Skype κτλ).

10.γ. Διαφημίσεις - Η δημοσίευση threads/posts με σκοπό την διαφήμιση άλλων ιστοτόπων (sites) εκτός του The West και της InnoGames απαγορεύεται. Συζητήσεις σχετικά με άλλα παιχνίδια επιτρέπονται.


Αν δεν είστε σίγουροι για το αν κάτι είναι ενάντια στους Κανονισμούς, παρακαλούμε επικοινωνήστε με έναν Διαχειριστή Forum πρίν κάνετε οποιοδήποτε βήμα. Θα σας συμβουλεύουμε άμεσα σχετικά με το αν επιτρέπεται ή όχι.


Λοιπά

:: Αυτοί οι κανόνες μπορούν να αλλαχθούν, επεξεργασθούν, και να προστεθούν άλλοι ανά πάσα στιγμή.

:: Είναι δική σας ευθύνη να είστε ενημερωμένοι για αλλαγές.

:: Σε ακραίες περιπτώσεις μπορεί να υπάρξει αποκλεισμός και μέσα στο παιχνίδι για κάτι που έγραψε χρηστης στο forum.

:: Κάποια υπο-φόρουμ πιθανόν να έχουν τους δικούς τους κανόνες, παρακαλούμε διαβάστε τους πριν κάνετε κάποια ανάρτηση εκεί.

:: Η χρήση αυτών των κανόνων είναι προνόμιο, όχι δικαίωμα. Οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα να πράττουν ότι πιστεύουν ότι είναι καλύτερο για το forum.

:: Η ομάδα διαχείρισης διατηρεί το δικαίωμα να παραβιάσει κάποιους κανόνες αν κρίνει πως έτσι θα βοηθήσει στην ομαλή λειτουργία του forum.

:: Η ερμηνεία των κανόνων εναπόκειται στην ομάδα του forum.


Ομάδα Διαχείρισης The West