Από Wiki The-West GR
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

Κατηγορίες χαρακτήρα

Characters.png

Υπάρχουν 5 διαφορετικές κατηγορίες χαρακτήρα. Ξεκινάς σαν πρωτάρης. Με το που φτάνεις το επίπεδο 10 μπορείς να επιλέξεις μια από τις άλλες 4 κατηγορίες. Αλλά να είσαι προσεκτικός, η επιλογή είναι μόνιμη και δεν μπορεί να αλλάξει μελλοντικά. Η επιλογή χαρακτήρα, φωτογραφίας και φύλου είναι επίσης μόνιμη.

Για να επιλέξεις μια κατηγορία χαρακτήρα, κάνει κλικ στον μπλε κύκλο στο μενού του χαρακτήρα. Μπορείς να κοιτάξεις και προσεκτικά να επιλέξεις τον χαρακτήρα σου. Μπορείς επίσης να επιλέξεις εικόνα και φύλο. Η εικόνα και το φύλο δεν επηρεάζουν τα προνόμια της κατηγορίας. Όταν έχεις πλέον αποφασίσει τα πάντα, επέλεξε την φωτογραφία χαρακτήρα και κάνε κλικ στο "Επιλογή κατηγορία χαρακτήρα". Με το που κάνεις την επιλογή σου ενεργοποιούνται όλα τα προνόμια και αλλάζει η φωτογραφία.

Μπορείς να μείνεις πρωτάρης για όσο καιρό θέλεις. Αλλά δεν το προτείνουμε γιατί χάνεις πολλά προνόμια.

Επιλογή χαρακτήρα

Μπορείς να επιλέξεις μια από τις 4 κατηγορίες. Η κάθε κατηγορία έχει διαφορετικά πλεονεκτήματα. Περισσότερες πληροφορίες για την κάθε κατηγορία θα βρεις παρακάτω:

Τυχοδιώκτης

Μονομάχος

Εργάτης

Στρατιώτης

Σημείωση

Με το premium feature "Bonus Χαρακτήρα" τα προνόμια του χαρακτήρα σου μπορούν να διπλασιαστούν για 14 μέρες με 50 σβόλους χρυσού. Μην κρίνετε απο την εικόνα του χαρακτήρα τι χαρακτήρα θα διαλέξετε, αλλά να έχετε μια καθαρή εικόνα για το πως θα ακολουθήσετε το παιχνίδι και να διαλέξετε με γνώμονα την επιλογή σας.


Περιβάλλον χρήστη | Ικανότητες