Από Wiki The-West GR
Αναθεώρηση ως προς 16:30, 3 Οκτωβρίου 2022 από την Belle.Bernice (συζήτηση | συνεισφορές) (Προστάτεψε την «Αποστολές» ([Επεξεργασία=Να επιτρέπεται μόνο στους διαχειριστές] (επ' αόριστο) [Μετακίνηση=Να επιτρέπεται μόνο στους διαχειριστές] (επ' αόριστο)) [διαδοχική])
(διαφορά) ← Παλαιότερη αναθεώρηση | Τελευταία αναθεώρηση (διαφορά) | Νεότερη αναθεώρηση → (διαφορά)
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση


Αποστολές

Οι αποστολές είναι ένα ακόμα από τα σημαντικά μέρη του παιχνιδιού. Θα σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε το παιχνίδι και να προχωρήσετε πιο γρήγορα.

Missions.png


Barre de division.png


Τι είναι μια αποστολή ?

Μια αποστολή απαιτεί την ολοκλήρωση συγκεκριμένων στόχων. Μόλις όλες οι απαραίτητες συνθήκες έχουν ολοκληρωθεί, μπορείτε να πάρετε τις ανταμοιβές. Οι αμοιβές μπορεί να είναι μια χούφτα δολάρια, πόντοι εμπειρίας, αντικείμενα, πόντοι ικανοτήτων, ομόλογα, ή κάποιο άλλο bonus.

Οι απαιτούμενες συνθήκες μπορεί να είναι μια απλή μονομαχία, κάποια εργασία, ή ο εξοπλισμός ενός αντικειμένου/συλλογή προϊόντων.

Aide.png
Σημείωση
Οι αποστολές προσφέρονται από τους δότες αποστολών.Barre de division.png


Σαλούν
Accéder au saloon.png
Μια σειρά από αποστολές είναι διαθέσιμες στο Σαλούν από τους τέσσερις θαμώνες. Αυτοί είναι ο μπάρμαν Henry Walker, η Maya Roalstad, ο σερίφης John Fitzburn, και ο Ινδιάνος Wauppe. Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο σαλούν, απλά κάντε κλικ στο κουμπί που εμφανίζεται στα αριστερά της οθόνης του παιχνιδιού.


Μερικά εικονίδια εμφανίζονται πάνω από τους δότες αυτούς:

Point d'exclamation doré.png Σας ενημερώνει ότι υπάρχει διαθέσιμη μια αποστολή. Κάντε κλικ στον δότη για να ανακαλύψετε τι είναι.

Point d'interrogation grisé.png Δηλώνει ότι έχετε αποδεχθεί μια αποστολή, αλλά δεν έχετε εκπληρώσει όλες τις απαιτήσεις.

Point d'interrogation doré.png Σας ενημερώνει ότι έχετε αποδεχθεί μια αποστολή και ότι έχετε ολοκληρώσει όλες τις απαιτήσεις. Κάντε κλικ στον δότη και στην συνέχεια στο κουμπί «Ολοκλήρωση» για να λάβετε τις ανταμοιβές των κόπων σας.

Croix grisée.png Σας δείχνει ότι έχετε αποδεχθεί μια αποστολή και δεν μπορείτε πλέον να την ολοκληρώσετε.


Επίσης, στο σαλούν θα βρείτε μια ποικιλία από καθημερινές αποστολές που προσφέρουν ομόλογα. Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτές, κάντε κλικ στο πλακάτ δεξιά από τον Wauppe.


Barre de division.png


Βιβλίο Αποστολών
Livre de quêtes.png


Το βιβλίο αποστολών σας δείχνει όλες τις αποστολές που έχετε αποδεχθεί, αλλά δεν έχετε ολοκληρώσει ακόμα, καθώς και όλες τις αποστολές που έχετε ολοκληρώσει (δεύτερη καρτέλα).

Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό, κάντε κλικ στο δεύτερο κουμπί από το μενού στα δεξιά του avatar σας.

Aide.png
Σημείωση
Το όριο των αποστολών που μπορείτε να αποδεχθείτε είναι 30.Barre de division.png


Επιπλέον ενότητα: Συμβουλές και Κόλπα

Επιπλέον ενότητα: Συμβουλές και Κόλπα

Συμβουλές και κόλπα για τους παίκτες που θέλουν να μεγιστοποιήσουν την πρόοδό τους.

Οι αποστολές είναι προαιρετικές!!

Η αποκλειστική αφοσίωση στις αποστολές είναι ένα λάθος που κάνουν πολλοί παίκτες. Πράγματι, η συντριπτική πλειοψηφία των αποστολών είναι ελάχιστα κερδοφόρες αν συγκρίνετε τις ώρες που αφιερώσατε για την ολοκλήρωση τους με τις ώρες που θα μπορούσατε να αφιερώσετε κάνοντας κάποια άλλη εργασία. Είναι σαφές ότι οι εργασίες είναι πολύ πιο επικερδής από ότι οι αποστολές, τόσο από την άποψη εμπειρίας, αλλά και χρημάτων.

Υπολογισμός αποδοτικότητας αποστολών

Όταν οι ανταμοιβές δεν είναι ούτε αντικείμενα, ούτε χρήματα, ούτε η εμπειρία, αλλά πόντοι ικανοτήτων/ιδιοτήτων και premium, ίσως είναι χρήσιμο να αφιερώσετε χρόνο για αυτές τις αποστολές. Όμως, μερικές φορές είναι καλύτερα να φτάσετε πιο γρήγορα στο επίπεδο 120 και ύστερα να τις κάνετε, ώστε να αποφευχθεί η μεγάλη έλλειψη εμπειρίας.