Γρήγορη πρόσβαση


Άλλα παιχνίδια


Ακολουθήστε μας

Από Wiki The-West GR
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

§1) Πρόλογος

Το The West ("το παιχνίδι") είναι ένα παιχνίδι περιηγητή στο διαδίκτυο που αναπτύχθηκε και διανεμήθηκε από την InnoGames GmbH ("InnoGames"). Το παιχνίδι μπορεί να χρησιμοποιηθεί από εσάς ως χρήστης ("παίκτης") μέσω υπολογιστών, κινητών συσκευών, κονσολών, σημείων πρόσβασης στο Internet, εικονικών ή πραγματικών δικτύων ("μέσα σύνδεσης") και μπορεί να παιχτεί υπό ορισμένους κανόνες παιχνιδιού ("Τους κανονισμούς") για να εξασφαλιστεί μια δίκαιη εμπειρία παιχνιδιού για όλους τους παίκτες.

Ως παίκτης του The West, μπορείτε να εγγράψετε έναν λογαριασμό που σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε πολλούς διακομιστές παιχνιδιών ("κόσμους παιχνιδιών"). Οι κανόνες ορίζονται από την InnoGames και εφαρμόζονται από την ομάδα διαχείρισης και εποπτείας της InnoGames ("η ομάδα"). Με την εγγραφή ενός λογαριασμού στο παιχνίδι, δεσμεύεστε να τηρείτε τους κανόνες. Η ομάδα διαχείρισης θα διασφαλίσει ότι πληρούνται οι όροι των κανόνων με προειδοποιήσεις και τιμωρίες ("αποκλεισμούς"). Ένας παίκτης που έχει αγοράσει premium θα υπόκειται στους ίδιους κανόνες και αποκλεισμούς όπως όλοι οι άλλοι παίκτες.

§2) Χρήση Λογαριασμού

Καθε παιχτης μπορει να παιζει μονο με εναν λογαριασμο ανα κοσμο. Δεν επιτρεπεται να δινετε τον κωδικο σας σε αλλους παιχτες, ουτε να χρησιμοποιειτε εναν ιδιο και ευκολο/γνωστο κωδικο.

Δεν επιτρεπεται να παιζετε με αλλον λογαριασμο ή να φροντιζετε (παίζετε) λογαριασμο αλλου παιχτη. Ενας λογαριασμος μπορει να παιχτει απο εναν μονο παιχτη.

Μια και το παιχνιδι ειναι τοπικο, δηλαδη στα Ελληνικα, οι παιχτες πρεπει παντα να χρησιμοποιουν τα Ελληνικα ως γλωσσα σε μηνυματα, προφιλ κτλ. Αναφορες σε ξενες γλωσσες ή φρασεις μπορουν να χρησιμοποιηθουν μονο σε καταλληλες και αποδεκτες περιπτωσεις.

Η διαφημιση κατα οποιαδηποτε εννοια δεν επιτρεπεται, περιλαμβανοντας τη χρηση οποιονδηποτε τροπων παραδοσης μαζικων μηνυματων.

Παραδείγματα:

 • Επιτρέπεται να παίζουν 2 παιχτες από τον ίδιο υπολογιστή ή/και σύνδεση Internet αρκει ο καθένας να παίζει μόνο με τον δικό του λογαριασμό.
 • Καθε παιχτης που μοιραζεται μεσο συνδεσης πρεπει να συμμορφωνεται με τον κανονισμο §3.
 • Απαγορευεται να παιζετε με τον λογαριασμο αλλου παιχτη, ακομη και αν ειναι προσωρινα μη διαθεσιμος/η.
 • Απαγορευεται να επιβαλετε ή να επιχειρήσετε την είσοδο σε λογαριασμό άλλου παίκτη.
 • Απαγορεύεται να συνδεθείτε στους λογαριασμούς άλλων παικτών για οποιονδήποτε λόγο.
 • Απαγορεύεται να αποσπασετε ή να εκβιασετε άλλον παίκτη για τα στοιχεια της σύνδεσης του.


§3) Διαμόιραση μέσων σύνδεσης

Παίκτες που εν γνώσει τους μοιράζονται μια σύνδεση στο διαδίκτυο και / ή μια συσκευή και λειτουργούν λογαριασμούς στον ίδιο κόσμο δεν επιτρεπεται να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους μέσα στο παιχνίδι (αυτο, δεν περιορίζεται μονο σε μονομαχιες).

Δεν επιτρέπεται στους παίκτες που μοιράζονται ένα μέσο σύνδεσης να αλληλεπιδρούν με ίδιο τρίτο παιχτη (χωρίς αυτο να περιορίζεται μονο σε μονομαχία) μετά από τουλάχιστον 12 ώρες μεταξύ των ενεργειών.

Επιτρέπεται:

 • Να συμμετάσχετε στην ίδια πόλη ή / και συμμαχία.
 • Να συμμετάσχετε στην ίδια μάχη οχυρού ή περιπέτεια.
 • Να εμπορεύεστε μεταξύ σας.
 • Να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία τραπεζικής μεταφοράς (σε οποιον κοσμο διαθετει το χαρακτηριστικο αυτο) για να μεταφέρετε μετρητά εντός παιχνιδιού μεταξύ σας (παντα εντος των οριων που εχουν τεθει για καθε κοσμο σε σχετική αναρτηση στο φορουμ) χωρις να κανετε καταχρηση αυτης.

Δεν επιτρέπεται:

 • Να μονομαχειτε μεταξυ σας.
 • Να βαζετε επικηρυξεις ο ενας στον αλλον.


§4) Κώδικας δεοντολογίας

Οι παίκτες πρέπει να αντιμετωπίζουν τους άλλους παίκτες με σεβασμό και να συμπεριφέρονται με τον κατάλληλο τρόπο ενώ παίζουν το παιχνίδι.

Το παιχνίδι απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους ηλικίας άνω των 16 ετών, επομένως απαγορεύεται κάθε είδους συμπεριφορά που έχει περιεχόμενο με φαινομενική βία, πορνογραφία, ακραία πολιτική, ξενοφοβία, παράνομη συμπεριφορά και όλα τα παράγωγα αυτών.

Παραδείγματα:

Επιτρέπεται:

 • Να αποκαλείτε έναν παίχτη noob (πρωτάρη) και τα παρόμοια αλλά μη προσβλητικά αυτού.
 • Να παραθέτετε κατάλληλους συνδέσμους βίντεο στο YouTube.
 • Να παραθέτετε συνδέσμους άλλων παιχνιδιών ή πλατφορμών που διαχειρίζεται η InnoGames.

Δεν επιτρέπεται:

 • Να παραβιάζετε ή να βλάπτετε άλλους παίκτες σωματικά ή διανοητικά.
 • Να ονομάσετε την πόλη σας με επιθετικούς ή ακατάλληλους όρους.
 • Να δοξάζετε τρομοκρατικές ενέργειες ή πρόσωπα τρομοκράτες.
 • Να προσβάλλετε τους παίκτες μέσω του συστήματος επικοινωνίας εντός παιχνιδιού.
 • Να κάνετε αναρτήσεις με επιστολές αλυσίδας ή μηνύματα spam.
 • Να κάνετε αναρτήσεις με διαφημιστικές συνδέσεις και συνδέσμους παραπομπής.
 • Να μιμήστε ένα μέλος της ομάδας διαχείρισης.
 • Να κάνετε διακρίσεις εις βάρος των παικτών που βασίζονται, αλλά δεν περιορίζονται στην προέλευσή τους, τη φυλή, τη θρησκεία, το θρήσκευμα, το φύλο, την αναπηρία, την ηλικία ή οποιαδήποτε σχετική κατηγορία.
 • Να απειλείτε κάποιον άλλο παίκτη προκειμένου να αποκτήσετε ευνοϊκές συνθήκες παιχνιδιού ή premium.
 • Να καλύπτετε τις ύβρεις με σύμβολα.
 • Να καλύπτετε τις προσβολές με εικονική γλώσσα.
 • Να δημοσιεύετε οποιεσδήποτε αιτήσεις υποστήριξης ή μέρη αυτών που παρέχονται από την ομάδα διαχείρισης εντός παιχνιδιού σε δημόσιο τομέα.


§5) Pushing (παράτυπη εκμετάλευση χαρακτηριστικών παιχνιδιού)

Το pushing αναφέρεται σε μια εκμεταλλευτική χρήση του παιχνιδιού για την παροχή εμπειρίας / μετρητών / αντικειμένων σε άλλους λογαριασμούς(ό). Συγκεκριμένα, ένας παίκτης δεν μπορεί να συμμετέχει σε μια προκαθορισμένη μονομαχία ή επικήρυξη ή Μαχη Οχυρου ή Περιπετεια για να επιτύχει ένα οργανωμένο αποτέλεσμα και να προσφέρει ή να αποκτήσει υπερβολική ποσότητα εμπειρίας / μετρητά / αντικείμενα / πόντους βετεράνου.

Ένας παίκτης που κατέχει περισσότερους από έναν λογαριασμούς (από διαφορους κοσμους δηλαδη) μπορεί να συμμετέχει μόνο σε μια Περιπέτεια με έναν λογαριασμό τη φορά. Ένας παίκτης δεν πρέπει να συμμετέχει σε μια Περιπέτεια με προθεση να χάσει ή να φέρει ισσοπαλια, παρέχοντας έτσι στην αντίπαλη ομάδα ή / και στην ομάδα του με άδικες ανταμοιβές.

Επιπλέον, απαγορεύεται η δημιουργία δευτερευόντων λογαριασμών προκειμένου να παρέχουν ή να λαμβάνουν αδικες ανταμοιβές μέσω του συστήματος παραπομπής.

Γενικά, απαγορεύονται οι ηθελημένες ενέργειες κατά τις οποίες ένας παίχτης προσπαθεί να αποκτήσει πόντους εμπειρίας, αντικείμενα, χρήματα παιχνιδιού, δόξα, επιτεύγματα κ.τ.λ. καθώς επίσης και να ευνοήσει ηθελημένα και κατ' εξακολούθηση αντιπάλους του π.χ. στις Περιπέτειες δίνοντάς τους νίκες που δεν δικαιούνται να πάρουν, εκμεταλευόμενος τα χαρακτηριστικά/στοιχεία/επιλογές του παιχνιδιού κατά τρόπο μη αποδεκτό.


§6) Bugs (Δυσλειτουργίες/Σφάλματα) Το παιχνίδι δεν είναι ένα τελικό προϊόν και βρίσκεται σε συνεχή εξέλιξη και βελτίωση, ως εκ τούτου αναμένεται ότι ενδέχεται να προκύψουν σφάλματα. Η χρησιμοποίηση σφαλμάτων ή / και η εκμετάλευσή τους προς το συμφέρον το δικό σας ή άλλου παίχτη απαγορεύεται. Εάν παρουσιαστεί κάποιο σφάλμα, θα πρέπει να αναφέρετε στην ομάδα διαχείρισης.

Παραδείγματα:

 • Οι παίκτες που έχουν πάρα πολλά μοναδικά αντικείμενα πρέπει να αναφέρονται.
 • Ορθογραφικά λάθη δεν χρειάζεται να αναφέρονται.


§7) Bots, Scripts, Macros και Proxies Το παιχνίδι προορίζεται για παίξιμο σε "κανονικούς" φυλλομετρητές χωρίς τη χρήση αυτοματοποιημένων διαδικασιών. Οι παίκτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν script που έχουν δημοσιευτεί σε συγκεκριμένο χώρο του φόρουμ και επιτρέπονται αντίστοιχα από την ομάδα διαχείρισης. Μέχρις ότου ένα script εγκριθεί δημοσίως από την ομάδα, θεωρείται παράνομο και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθεί. Αν δεν υπάρχει τέτοιο κομμάτι στο φόρουμ, τότε επικοινωνήστε μέσω αίτησης υποστήριξης με την ομάδα διαχείρισης για να ενημερωθείτε κατάλληλα.

Η χρήση των proxy και άλλων τρόπων απόκρυψης της σύνδεσης μεταξύ παιχτών και διακομιστών απαγορεύεται, παρόλα αυτά παίχτες με ειδικές περιπτώσεις μπορούν να αιτηθούν για μια απαλλαγή / εξαίρεση.

Παραδείγματα:

 • Απαγορεύεται η χρήση ενός προγράμματος που βάζει αυτόματα εργασίες για έναν παίκτη.
 • Η χρήση και / ή η διανομή οποιασδήποτε εγκατάστασης τρίτου μέρους που προσομοιώνει μια υπηρεσία premium απαγορεύεται.


§8) Αγορά και Πωλήσεις

Δεν επιτρέπεται οι παίχτες να αγοράζουν, να πωλούν, να εμπορεύονται ή να χαρίζουν λογαριασμούς ή τα αντικείμενα τους εκτός των χαρακτηριστικών του παιχνιδιού.

Παραδείγματα:

Επιτρέπεται:

 • Να ανταλλάσσουν αντικείμενα για δολάρια εντός παιχνιδιού μέσω της Αγοράς του παιχνιδιού.
 • Να βάλουν μια επικήρυξη σε έναν άλλο παίκτη μέσω του συστήματος επικήρυξης εντός παιχνιδιού.

Δεν επιτρέπεται:

 • Οι παίχτες να διαπραγματεύονται με άλλους παίκτες κομμάτια του λογαριασμού για premium όπως, αλλά χωρίς περιορισμό, αντικείμενα, ομόλογα και άλλα.
 • Οι παίχτες να προσφέρουν ή να αποκτούν υπηρεσίες (οπως π.χ. μονομαχίες κτλ) ή να επωφελούνται από άλλους παίκτες σε αντάλλαγμα για premium.


§9) Δίκαιο παιχνίδι

Το The West είναι παιχνίδι και η ομάδα διαχείρισης είναι οι διαιτητές. Όλες οι διαφορές σχετικά με τις παραβιάσεις των κανόνων και τις διφορούμενες περιπτώσεις αποτελούν ευθύνη της ομάδας διαχείρισης και όλες οι αποφάσεις είναι τελικές. Οποιαδήποτε κατάχρηση της ομάδας διαχείρισης ή του συστήματος υποστήριξης μπορεί να οδηγήσει σε αποκλεισμό του λογαριασμού από το παιχνίδι ή / και από το σύστημα υποστήριξης.


§10) Διάφορα

Όταν κρίνεται απαραίτητο, η InnoGames ενδέχεται να αλλάξει τμήματα ή το άθροισμα (συμπεριλαμβανομένης της διαγραφής ή επεξεργασίας) λογαριασμών, κόσμων, διαμορφώσεων και άλλων πτυχών του παιχνιδιού, συμπεριλαμβανομένων αυτών των κανόνων, ανά πάσα στιγμή. Μια αλλαγή θα ανακοινωθεί με τον κατάλληλο τρόπο. Ένας παίκτης δεν δικαιούται αποζημίωση ή να του επιστραφεί premium ή / και υπηρεσίες premium που έχουν χρησιμοποιηθεί εάν έχει αποκλειστεί, εγκαταλείψει το παιχνίδι ή διαγραφεί.


§11) Greeklish

Απαγορεύεται οι αιτήσεις υποστήριξης να είναι γραμμένες με λατινικούς χαρακτήρες (Greeklish) και ως τέτοιες δεν θα απαντιούνται. Τα Greeklish απαγορεύονται επίσης και στο Γενικό Forum του παιχνιδιού.


Παρακαλούμε σημειώστε πως οι παραβάσεις δεν παραγράφονται και η οποιαδήποτε ποινή μπορεί να επιβληθεί ανεξαρτήτως από το πότε έχει γίνει μια παράβαση.

Όλοι οι διαχειριστές είναι έμπειροι παίχτες στο παιχνίδι και γνωρίζουν ακριβώς τι γίνεται. Σε περίπτωση ποινής, είναι προτιμότερο οι παίχτες να αποδεχτούν το λάθος τους παρά να προσπαθήσουν να τους κοροϊδέψουν. Η εντιμότητα αλλά και η μεταμέλεια θα εκτιμηθούν από την ομάδα διαχείρισης, πάντα στο μέτρο του δυνατού.Premium | Υποστήριξη